Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
otchet_1S_tellur_uuuuuuuuuЛшкшдд.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
938.03 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РАДІОЕЛЕКТРОНІКИ

Факультет Прикладної математики та менеджменту

Кафедра Економічної кібернетики та управління економічною безпекою

ЗВІТ

з навчальної практики на підприємстві 1С Теллур,

відділ «Офіс управління проектами»

Виконав:

ст.гр Ек-10-1

Філіппов К.В.

Керівник практики

від підприємства: менеджер з персоналу, Скалдаченко О. В.

від університету: доцент, к.э.н., Мусієнко В. О.

Харків 2012

ЗМІСТ

ВСТУП 3

1 ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА 4

2 ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ НА 1С ТЕЛЛУР 7

2.1 Загальні правила пожежної безпеки ТОВ«1С-Теллур» 7

2.2 Програма проведення інструктажу з пожежної безпеки зі співробітниками ТОВ «1С - ТЕЛЛУР» 8

2.3 Система управління охороною праці, державний нагляд і громадянський контроль за охороною праці в ТОВ «1С-ТЕЛЛУР» 9

3 ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПІДПРИЄМСТВА 11

4 ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 13

5 ПРОЦЕДУРА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРІВ 15

ВИСНОВКИ 18

ВСТУП

В даний час, основними напрямками діяльності Фірми Теллур є:

1. Поставка програмного забезпечення: фінансово-економічного ПЗ фірми "1С" і конфігурацій розробки третіх фірм; ПО фірми Microsoft; ПО інших виробників (Corel, Borland, Autodesk, Kaspersky і багатьох інших); продаж власних типових рішень і конфігурацій для фінансово-економічного ПЗ фірми 1С.

2. Автоматизація господарської діяльності підприємств: на базі фінансово-економічного ПЗ фірми 1С; комплексні програмно-апаратні рішення з автоматизації господарської діяльності підприємств.

3. Супровід та підтримка: користувачів фінансово-економічного ПЗ фірми 1С; апаратного забезпечення; ПО інших фірм; виїзні консультації / навчання з використання фінансово-економічного ПЗ фірми 1С; індивідуальні консультації / навчання в офісі Фірми.

4. Навчання та сертифікація: навчання роботі з фінансово-економічною ПО фірми 1С; сертифікація 1С: Професіонал; сертифіковане навчання за системою програм "1С: Підприємство 8.0" (Центр Сертифікованого Навчання); навчання користувачів ПК; навчання основам бухгалтерського та управлінського обліку; розробка навчально-методичних матеріалів та посібників.

5. Розробка: типових рішень і конфігурацій для фінансово-економічного ПЗ фірми 1С; Web-сайтів.

6. Надання консалтингових послуг: в області бухгалтерського і оперативного обліку; в області управлінського обліку; в області структуризації підприємств та організацій.

7. Поставка апаратного забезпечення.

1 Організаційна структура

Функції відділу лінії консультацій: консультування користувачів по телефону з питань використання ФЕ ПО 1С; навчання та консультування користувачів на робочому місці; аналіз інформаційних баз (ІБ) Замовників, пошук і виправлення помилок; запис оновлень Замовникам на їх носії інформації в офісі ТОВ «1С-Теллур»; оновлення незмінених конфігурацій ФЕ ПО 1С в офісах Замовників; підтримка користувачів ФЕ ПО 1С по підписці на ІТС; встановлення у Замовника ФЕ ПО 1С; тестування помилок розробника типових конфігурацій для ФЕ ПО 1С та взаємодія з розробником щодо усунення помилок; консультування співробітників фірми з питань використання ФЕ ПО 1С; постановка завдань програмістам у вигляді вимог Замовника на зміну типових конфігурацій ФЕ ПО 1С; навчання нових співробітників ЛК функціоналу рішень на базі 1С. Передача і розвиток досвіду впровадження; створення та опис методик навчання і передачі досвіду впроваджень новим співробітникам ЛК; розробка й освоєння методик впровадження типових продуктів 1С без залучення програмістів, опис методик; моделювання і розвиток бази знань 1С-ТЕЛЛУР.

Функції відділу супроводу: доставка і установка ФЕ ПО 1С; оновлення типових конфігурацій ФЕ ПО 1С; оновлення регламентованої звітності ФЕ ПО 1С; тестування та виправлення інформаційних баз клієнтів;встановлення типових рішень для ФЕ ПО 1С; реалізація розширень (функціональних можливостей) ФЕ ПО 1С за вимогами Замовника; індивідуальне навчання користувачів роботі з ФЕ ПО 1С на робочому місці; створення інтерфейсів взаємодії з іншими (зовнішніми) системами не ФЕ ПО 1С; усунення збоїв ФЕ ПО 1С; удосконалення існуючих функцій ФЕ ПО 1С.

Функції відділу продажів: виявлення потреб Споживача в області ФЕ ПО 1С; проведення експрес - обстежень і демонстрацій ФЕ ПО 1С в офісі ТОВ «1С-ТЕЛЛУР» або у Споживача; виставляння і моніторинг рахунків-фактур на ПП; оформлення фінансових документів по операціях купівлі-продажу з постачальниками і споживачами; оформлення та зберігання договорів купівлі-продажу Споживачів; оформлення сервісного талона, що входить в комплект для установки ФЕ ПО 1С; ведення складського обліку; облік реєстраційних анкет; відновлення реєстраційних анкет Споживачів у фірмі «1С»; перереєстрація ФЕ ПО 1С у фірмі «1С»; формування замовлення закупівлі ФЕ ПО 1С та відправка його Постачальнику.

Функції технічного відділу: технічне забезпечення щоденної робочої діяльності фірми «1С-Теллур»(В дане забезпечення входить підтримка в робочому стані та розвиток комп'ютерної локальної мережі, комп'ютерної та офісної техніки фірми, а так само електричної мережі і телефонії); підтримка та надання технічної допомоги співробітникам фірми при їх роботі з Замовниками і всередині офісу; установка Програмних Продуктів (ПП), необхідних для роботи Фірми.

Функції відділу Навчального центру: регулярне та виїзне навчання роботі з програмними продуктами «1С» співробітників кінцевих користувачів і фахівців фірм-партнерів «1С» (в рамках проектів «ЦСО» і «УЦ 1С» - відповідно до навчальних програм затверджених фірмою «1С»); регулярні та виїзні сертифікації та атестації фахівців фірм-партнерів «1С» і користувачів на кваліфікаційні рівні «1С: Професіонал», «1С: Спеціаліст» і «1С: Викладач»; регулярне вивчення нових продуктів «1С», розробка нових і підтримка в актуальному стані наявних навчально-методичних матеріалів (на замовлення «1С»); розробка нових і підтримка в актуальному стані наявних вимог та наповнення кваліфікаційних іспитів «1С: Професіонал», «1С: Спеціаліст» і «1С: Викладач» (на замовлення «1С»); розробка додаткової методичної літератури і документації (на замовлення «1С»); методична допомога співробітникам і структурам Фірми.

Функції партнерської відділу: виявлення та аналіз потреб Партнерів в області ФЕ ПО 1С; допомога партнерам в підборі ФЕ ПО 1С; управління логістикою; виставляння і моніторинг рахунків-фактур на ПП; оформлення фінансових документів по операціях купівлі-продажу з споживачами; оформлення та зберігання договорів на поставку ФЕ ПО 1С; доведення особливостей ліцензійної політики вендора до партнерів; контроль відпускних цін, дотримання цінової політики вендора в залежності від категорії партнера; ведення складського обліку; облік реєстраційних анкет; відновлення реєстраційних анкет Споживачів партнерів у фірмі «1С»; перереєстрація ФЕ ПО 1С у фірмі «1С»; формування замовлення закупівлі ФЕ ПО 1С та відправка його в відділ продажів.

Функції відділу ПМО (офіс управління проектами): проведення перед контрактних робіт із Замовником (з технічних питань); надання рекомендацій замовнику щодо вибору типового рішення; збір інформації про предметну область замовника; надання рекомендацій щодо доопрацюванням типового рішення; підготовка і формалізація вимог до системи автоматизації; розробка архітектури системи автоматизації; конфігурування (написання програмного коду); тестування розроблених / доопрацьованих автоматизованих систем; створення документації (з розробки, користувальницьких інструкцій, статус звітності по проектам); проведення навчання персоналу замовника; консультування користувачів замовника по роботі з інформаційною системою; проведення аудиту інформаційних баз замовника.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]