Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ozinka_znan.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
67.07 Кб
Скачать
  1. Організація написання та оцінювання екзаменаційної роботи

3.1. Написання екзаменаційної роботи з навчальної дисципліни “Основи економічної науки” є обов’язковим. Екзамен – письмовий і триває без перерви не більш як 80 хв. Студенти, яким бракує 5 балів до оцінки “задовільно” чи від 1 до 3 балів до вищої позитивної оцінки можуть зголоситися на проходження додаткового опитування. Додаткове опитування відбувається письмово у формі розгорнутих відповідей на запропонований блок (нетестових) запитань. За результатами додаткового опитування студентові (студентці) виставляються додаткові бали в обсязі пропорційному до кількості даних правильних відповідей.

3.2. Дата, час та місце екзамену визначається адміністрацією університету. З метою забезпечення належних умов для складання екзамену групу може бути поділено екзаменатором на декілька підгруп та розведено в часі. Розташування студентів в аудиторії на час написання екзаменаційної роботи визначає викладач, виходячи з потреби мінімізувати можливості користування допоміжними матеріалами та взаємного консультування студентів. Студент (студентка), що запізнився (запізнилася) на екзамен, виконує екзаменаційну роботу в межах часу, що залишився до його завершення для всієї групи. Структура екзаменаційного білета та принципи оцінювання екзаменаційної роботи визначаються п.3.3-3.6.

3.3. Екзаменаційний білет складається із 20 тестів однакового рівня складності по 2 бали кожен чи тридцяти тестів різного рівня складності: 20 тестів – по 1,5 бали кожен, 10 – по 2 бали кожен. За невірну відповідь за кожен із тестів виставляється нуль балів. Остаточне рішення про структуру екзаменаційного білета ухвалює кафедра чи адміністрація факультету. Екзаменатор ознайомлює студентів з комплектом відкритих тестів на початку семестру. Студентові (студентці) видається екзаменаційний білет на принципах жеребу, тобто випадковим чином без отримання додаткової інформації про зміст екзаменаційного білета. Завершивши екзаменаційну роботу студент (студентка) проставляє на бланку талону відповідей особистий підпис.

3.4. Під час виконання екзаменаційної роботи забороняється користування конспектами лекцій, підручниками, навчальними посібниками, заготованими заздалегідь формулами чи відповідями та іншими допоміжними (паперовими, електронними, аудіо тощо) носіями інформації. Застосування електронних записників, мобільних телефонів тощо – не допускається. У разі порушення зазначених правил, екзаменаційна робота вилучається та оцінюється у нуль балів.

3.5. Під час екзамену студент (студентка) не може звертатися за консультацією до екзаменатора з приводу питань, вказаних в екзаменаційному білеті. Усі питання щодо теоретичних та практичних аспектів навчального курсу студент (студентка) може з’ясувати на консультації, що проводиться екзаменатором у погоджений із кожною групою час, але не пізніше дня, котрий передує екзамену.

3.6. Студент (студентка) під час екзамену не має права отримувати (чи надавати) підказки або консультації від (чи на користь) інших студентів. В разі виявлення такого порушення студентам, що брали участь у взаємному консультуванні виставляється нуль балів за екзаменаційну роботу, а сама робота – вилучається.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]