Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
schodennik.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
70.81 Кб
Скачать

«Погоджено» «Затверджено»

Заступник директора Директор КЗ « НВО №25 «ЗОШ І-ІІІ ст.,

з виховної роботи ПМЛ, ЦПВ «Ліра»

___________ Л.П.Матяшова

_______О.І.Різаненко 10 вересня 2012 року

Робочий щоденник класного керівника

2012\2013н.р.

Комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання №25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області

Загальні відомості

Навчальний заклад працює над проблемою: « Творче життя особистості – умова діяльності школи в режимі розвитку»

Методичне об’єднання класних керівників працює над проблемою:

Формування ключових компетенцій учнів під час виховного процесу»

Проблема над якою працює класний керівник: «Виховання в учнів почуттів колективізму, толерантності та необхідності взаємодопомоги»

Режим роботи школи:

І семестр з 1 вересня по 28 грудня

ІІ семестр з 14 січня по 24травня

Канікули

Осінні з 29 жовтня по 04 листопада

Зимові з 29 грудня по 13 січня____

Весняні з 25 по 31 березня________

Закінчується навчальний рік проведенням навчальних екскурсій у 1-4 класах (27-30 травня), навчальних екскурсій та практики у 5-8 і 10 класах (27 травня – 7 червня) і державної підсумкової атестації випускників початкової (13-21 травня), основної (28 травня – 11 червня) і старшої (27-31 травня) школи.

Вручення документів про освіту рекомендується провести для випускників 9-х класів 11-12 червня, 11-х класів – 1-2 червня.

Психолого-педагогічна характеристика класу

1. Загальні відомості про клас

У класі навчається 23 учні: 10 хлопців та 13 дівчат. Вік учнів коливається в межах

15-18 років. Переважна більшість учнів 1995-1996 років народження. Учні мешкають в межах мікрорайону. Соціальний склад сімей у більшості випадків благонадійний, діти живуть у повних сім'ях. У класі є 1 дитина - напівсирота ( Цегельник Максим), опікуном являється бабуся, і 1 дитина з багатодітної родини ( Горецький Ігор). Є випадки, коли дітей виховують в неповних сім’ях (Волошин Євген, Загурська Катерина, Українцев Павло, Горецький Ігор, Гончар Тетяна).

2. Згуртованість класу

Стан культури і дисциплінованості учнів можна визначити як задовільний з перспективою на покращення. Учні асоціюють себе з класом. Серед учнівського колективу є мікро групи ( відмінники і ті хто відстає у навчанні), але при цьому діти у межах школи та класу спілкуються між собою та підтримують теплі взаємостосунки. Клас радо приймає нових учнів, допомагає їм адаптуватися до нових умов. Підтримуються стосунки і поза межами школи не лише на рівні учнів, але і на рівні батьків. Проблем у стосунках між хлопцями та дівчатами не виявлено. Наявна необхідність більше часу проводити разом.

3. Організованість класу

Учні в повній мірі здатні самостійно організовуватися для вирішення спільних

завдань. Діти вчаться розподіляти обов'язки та виконувати їх на належному рівні. Вони вміють слухати і чути думку однокласників та висловлювати власну, що створює гарне підґрунтя для подальшої роботи класного керівника в напрямку виховання самостійності учнів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]