Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Міністерство оборони України.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
909.36 Кб
Скачать

13.Загальні висновки.

За Троєщину – сучасну, безпечну, комфортну!

За законами розвитку суспільства, наше бажання жити в безпечному, сучасному й комфортному світі здійсниться тільки тоді, коли ми власноруч почнемо втілювати свої мрії в реальність. Ще жодній нації не вдалося досягти високого рівня життя громадян без активної участі самого населення. То невже нам забракне хисту та завзяття, щоб наблизити стандарти гідного життя до будинку, в якому ми мешкаємо, до вулиці, якою наші діти ходять у школу, запропонувати нові умови співпраці громади з владою в рідному кварталі, мікрорайоні, місті? Троєщина може подати приклад для наслідування не лише решті районів столиці, а й усій Україні! Бо так вже склалося – історично!

Винятковість місії Троєщини в поступальному русі всієї держави обумовленакількома незаперечними фактами. По-перше: нині на Троєщині проживає близько півмільйона громадян! За кількістю населення цей мікрорайон вартий двох обласних центрів – Полтави і Луцька – разом узятих! Тут мешкає людей більше, ніж у таких обласних центрах України, як Миколаїв, Чернігів, Вінниця, Херсон, Черкаси, Кіровоград, Житомир, Рівне, Чернівці. Саме завдяки Троєщині Деснянський район – найбільший в Україні.

По-друге: за своєю визначальною роллю у державотворенні нашої країни троєщинські землі нині можуть позмагатися навіть із Печерськими пагорбами! Адже саме тут, на північно-західній окраїні села Троєщина, на березі озера Гнилуша, десять віків тому Ярослав Мудрий підписав мирову угоду зі своїм братом – Мстиславом Чернігівським, яка, на переконання істориків, у подальшому посприяла об’єднанню України-Руси в єдину державу.

Навряд чи в країні є ще хоч одна територіальна одиниця, яка могла б пишатися такими аргументами, як Троєщина. Саме тому вона повинна своїм прикладом стати для України дороговказом, здатним вивести усіх нас на шлях до сучасного, безпечного й комфортного життя. Саме тому Троєщина заслуговує на посилену увагу від влади районної, міської і державної. У троєщинців вистачить наполегливості й мудрості, щоб перетворити найбільший в країні район у найкращий!