Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
SAM_ROB_PIV.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
573.95 Кб
Скачать

4. Обов'язки Користувача

4.1. Користувач зобов'язаний надати такі засоби для здійснення сумісної діяльності в рамках комерційної концесії:

а) фінансові кошти на суму 50 000 грн;

б) виробничі приміщення і обладнання;

в) робочу силу відповідно до потреб виробництва.

4.2. Користувач зобов'язується:

– працювати за виробничою програмою Правоволодільця;

– використовувати торговельну марку "Морозно" на підприємствах, які працюють з предметом договору про комерційну концесію;

– забезпечувати відповідність якості товарів (робіт, послуг), що виробляються (виконуються, надаються) за договором, якості аналогічних товарів (робіт, послуг), що виробляються (виконуються, надаються) Правоволодільцем;

– надавати покупцям (замовникам) додаткові послуги, на які б вони могли розраховувати, купуючи (замовляючи) товари (роботи, послуги) безпосередньо у Правоволодільця;

– інформувати покупців (замовників) найбільш очевидним для них способом про використання ним торговельної марки та інших позначень Правоволодільця за договором комерційної концесії;

– не розголошувати секрети виробництва Правоволодільця, іншу одержану від нього конфіденційну інформацію;

– не одержувати аналогічні права від конкурентів (потенційних конкурентів) Правоволодільця;

– погоджувати з Правоволодільцем місця розташування приміщень для продажу товарів (виконання робіт, надання послуг), передбачених договором, а також їх внутрішнє і зовнішнє оформлення.

4.3. Користувач зобов'язується за використання пакета послуг виплачувати Правоволодільцю винагороду в процентах від запланованого обсягу діяльності спільно організованого виробництва і реалізації виробів, які є предметом договору. Початкова винагорода покриває витрати Правоволодільця за п. 3.2 цього договору і становить 20 % .

4.4. Користувач зобов'язаний виплачувати Правоволодільцю і поточну винагороду (комісійні), які покривають витрати на технічну допомогу, послуги з реалізації готової продукції і послуги з організації праці та виробництва, передбачених інвестиційною програмою.

4.5. Користувач відшкодовує економічно обґрунтовані, фактичні витрати на навчання кадрів.

5. Обов'язки Правоволодільця

5.1. Правоволоділець зобов'язаний передати Користувачеві технічну та комерційну документацію і надати іншу інформацію, необхідну для здійснення прав, наданих йому за цим договором, а також проінформувати Користувача та його працівників з питань, пов'язаних зі здійсненням цих прав.

5.2. Розробити інвестиційну програму виробництва і надати Користувачеві всю необхідну технічну і організаційну допомогу, передбачену договором.

5.3. Надати комісійні послуги для придбання обладнання Користувачем і своєчасно поставляти виробничий матеріал у запланованій кількості та відповідної якості.

5.4. Надати необхідну допомогу в розробці технологічної документації для роботи виробничої одиниці.

5.5. Надати постійну спеціальну допомогу в організації виробництва і здійснювати нагляд за якістю виробів, що є предметом цього договору.

5.6. Надавати виробничі приміщення для виконання передбаченого обсягу виробництва відповідно до можливостей виробничої одиниці.

5.7. Своєчасно виплачувати Користувачеві вартість виробів, які регулярно поставляються і реєструються відповідно до положень цього договору.

5.8. Не надавати іншим особам аналогічні комплекси прав для їх використання на закріпленій за Користувачем території — Дніпропетровській області.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]