Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ZED.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
374.27 Кб
Скачать

8. Оформлення курсової роботи

8.1 Загальнi вимоги

Остаточний текст курсової роботи має бути власноручно написаний акуратним розбiрливим почерком або надрукований на друкарськiй машинцi або комп’ютерi українською мовою. Закреслення, вставки, довiльнi скорочення слiв (крiм загальноприйнятих) i будь-якi позначення не дозволяються.

Для написання тексту роботи рекомендується використовувати стандартнi аркушi бiлого паперу, як правило, формату А4 (210x297 мм), складенi або пiдшитi до папки.

При комп'ютерному наборі застосовується шрифт Times New Roman, кегель 14, міжрядковий інтервал 1, з розрахунку не бiльш 40 рядкiв на сторiнцi.

На кожному аркушi слiд залишати поля: злiва – 30мм, справа - не менш 10мм, зверху - 20мм, знизу – 25мм. Нижнє поле не змінюється й на тих сторінках, на яких є виноски. Абзацний відступ має бути однаковим по всьому тексту в межах 12-20мм.

Пiд час виконання роботи необхiдно дотримуватись рiвномiрної щiльностi, контрастності, чiткостi тексту.

Заголовки структурних частин курсової роботи “ЗМІСТ”, “РЕФЕРАТ”, “ВСТУП”, “РОЗДІЛ”, “ВИСНОВКИ”, “ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ”, назви розділів набирають великими літерами симетрично до тексту. Крапка в кінці не ставиться.

Заголовки підрозділів, пунктів набирають маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Переноси слів у заголовках не допускаються.

Відстань між заголовком (за винятком заголовка пункту) за текстом зверху іі знизу має становити 3-4 інтервали (два вільні рядки).

Кожну структурну частину курсової роботи треба починати з нової сторінки. Не допускається розміщувати назви підрозділів, пунктів у кінці сторінки, а текст переносити на наступну сторінку.

8.2 Нумерацiя сторiнок

Сторiнки курсової роботи слiд нумерувати арабськими цифрами, дотримуючись наскрiзної нумерацiї впродовж усього тексту роботи. Номер сторiнки проставляється у правому верхньому кутi сторiнки без знаку №, без крапки в кiнцi. Титульний аркуш включають до загальної нумерацiї сторiнок роботи. Номер сторiнки на титульному аркушi не проставляють.

Реферат i текст змiсту також включають до загальної нумерацiї сторiнок. Iлюстрацiї й таблицi, розмiщенi на окремих сторiнках, включають до загальної нумерації сторiнок.

8.3 Нумерацiя роздiлiв, пiдроздiлiв, пунктiв та пiдпунктiв

Роздiли, пiдроздiли, пункти та пiдпункти роботи слiд нумерувати арабськими цифрами.

Розділи повиннi мати порядкову нумерацiю в межах викладення сутi роботи i позначатися арабськими цифрами без крапки. Наприклад, 1,2,3 i т. д.

Пiдроздiли повиннi мати порядкову нумерацiю в межах кожного роздiлу. Номер пiдроздiлу складається з номера роздiлу i порядкового номера пiдроздiлу, вiдокремлених крапкою. Пiсля номера пiдроздiлу крапку не ставлять, наприклад, 1.1, 1.2

Пункти повиннi мати порядкову нумерацiю в межах кожного роздiлу або пiдроздiлу. Номер пункту складається з номера роздiлу i порядкового номера пункту або з номера роздiлу, порядкового номера пiдроздiлу та порядкового номера пункту, відокремлених крапкою. Пiсля номера пункту крапку не ставлять, наприклад 1.1.1, 1.1.2 і.т.д.

Номер пiдпункту складається з номера роздiлу, порядкового номера пiдроздiлу, порядкового номера пункту i порядкового номера пiдпункту, вiдокремлених крапкою, наприклад 1.1.1.1, 1.1.1.2, 1.1.1.3 i. т. д.

Якщо роздiл або пiдроздiл складається з одного пункту або пункт складається з одного пiдпункту, його не нумерують.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]