Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення про самоврядування КНУ.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
131.07 Кб
Скачать

Міжнародна діяльність органів студентського самоврядування

110. Органи студентського самоврядування можуть співпрацювати з органами студентського самоврядування вищих навчальних закладів інших країн, міжнародними студентськими організаціями та їх об’єднаннями задля виконання своїх завдань у межах своїх повноважень.

111. Укладання угод, проведення спільних заходів міжнародного рівня має відбуватися за погодженням з адміністрацією вищого навчального закладу.

112. Міжнародна діяльність органів студентського самоврядування має сприяти формуванню позитивного іміджу вищого навчального закладу та держави.

Перехідні положення

113. Це Положення набуває чинності з моменту його затвердження конференцією трудового колективу Університету.

114. Протягом трьох навчальних місяців з моменту набуття чинності цього положення робота СПУ, СПФ та СПІ має бути приведена у відповідність до цього Положення.

115. Після проходження трьохмісячного терміну СПУ створює з числа делегатів конференції студентів Університету комісію, що перевіряє відповідність стану студентського самоврядування Університету до цього Положення і інформує студентів Університету про результати перевірки.

Схвалено конференцією студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка 27 травня 2010 року:

Голова конференції студентів М.М. Макарчук

Секретар конференції студентів

Затверджено конференцією трудового колективу Київського національного університету імені Тараса Шевченка «____»_____________ 200___ року:

Голова конференції трудового колективу В.Ф. Цвих

Секретар конференції трудового колективу