Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення про студініціативу.docx
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
30.88 Кб
Скачать

6. Презентація проектів та визначення переможців

6.1. Презентація проекту відбувається у дату, визначену Рішенням про проведення Конкурсу (п. 3.3 Положення). У разі необхідності, на презентацію може бути виділено 2 дні, з урахуванням строків, передбачених п. 2.2 Положення.

6.2. Умови проведення Презентації (час, місце, інші організаційні умови) визначаються Організаційним комітетом і підлягають:

6.2.1. доведенню до відома допущеним до презентації Учасникам та членам Конкурсної комісії електронною поштою;

6.2.2. опублікуванню на сайті Університету та інших інформаційних ресурсах Університету членами СПУ, відповідальними за інформаційний супровід Конкурсу.

6.3. Під час Презентації можуть бути присутні усі бажаючі. СПУ може ініціювати запрошення на Презентацію у якості глядачів представників освітньої, наукової, культурно-мистецької діяльності, бізнесу тощо.

6.4. Кожному члену Конкурсної комісії не пізніше ніж за 20 днів до Презентації надаються для ознайомлення електронні варіанти усіх проектів, погоджених Організаційним комітетом.

6.5. Регламент проведення Презентації затверджується Конкурсною комісією безпосередньо у день проведення Презентації. Проект Регламенту готується Організаційним комітетом заздалегідь.

6.6. Кожен член Конкурсної комісії оцінює проекти за своїм внутрішнім переконанням, з урахуванням вимог всебічності та об’єктивності.

6.7. Кожен член Конкурсної комісії має у своєму розпорядженні від 1 до 10 балів для оцінювання проекту кожного Учасника. Основними критеріями оцінювання проектів є:

6.7.1. актуальність ідеї для студентства та Університету;

6.7.2. можливість реалізації та готовність проекту до виконання;

6.7.3. наявність попереднього досвіду реалізації проектів у команді та ефективність попереднього виконання;

6.7.4. перспективи розвитку проекту;

6.7.5. можливість альтернативного(додаткового) фінансування.

6.8. Після Презентації усіх Учасників, які з'явились на Презентацію (і чиї проекти були попередньо погоджені Організаційним комітетом), визначаються загальні результати Конкурсу. При цьому, окремо бали кожного Учасника оголошуються одразу після Презентації.

6.9. Місця серед Учасників розподіляються відповідно до кількості балів, які вони отримали від Конкурсної комісії. Рішення Комісії оформлюється протоколом, що підписуються усіма членами Конкурсної комісії, які брали участь у засіданні.

6.10. Учасник, який зайняв перше місце, має право на повне фінансування проекту за рахунок Конкурсного фонду (у разі, якщо орієнтовний кошторис не перевищує встановлених меж).

6.11. У разі, якщо переможцю Конкурсу необхідна менша кількість коштів для реалізації проекту ніж та, що передбачена у Конкурсному фонді, наступний за балами Учасник отримує право на часткове або повне (залежно від розміру орієнтовного кошторису) фінансування проекту. При цьому, у разі можливості лише часткового фінансування проекту, такий Учасник протягом 14 календарних днів має надати інформацію (договори або іншу релевантну документацію) про можливість залучення спонсорських або інших коштів для реалізації власного проекту.

6.12. У разі, якщо жоден з проектів, допущених до Презентації, за рішенням Конкурсної комісії не відповідає вимогам, встановленим п. 1.5 Положення, Конкурсна комісія може прийняти рішення про відсутність переможця у Конкурсі. В такому разі фінансування не надається жодному проекту.