Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення про студініціативу.docx
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
30.88 Кб
Скачать

7. Фінансування

7.1. Фінансування проекту переможця здійснюється за рахунок коштів, виділених на самоврядування в Університеті, з урахуванням обсягу Конкурсного фонду, затвердженого Рішенням СПУ про проведення Конкурсу.

7.2. Учасник, проекту якого надане фінансування за результатами Конкурсу, зобов’язаний до початку реалізації проекту скласти уточнений кошторис і подати його на затвердження СПУ. У разі, якщо такий кошторис суттєво відрізнятиметься від орієнтовного, який подавався разом з проектом (у сторону збільшення) СПУ може прийняти одне з таких рішень:

7.2.1. зобов'язати учасника надати інформацію про наявність власних додаткових коштів або можливість їх залучення (зокрема, але не виключно - від спонсорів);

7.2.2. затвердити такий кошторис (якщо він не перевищує обсягу Конкурсного фонду);

7.2.3. відмовити у затвердженні кошторису.

7.3. У разі прийняття рішення СПУ про відмову у затвердженні уточненого кошторису проекту Учасника-переможця, фінансування на реалізацію такого проекту не надається. В такому разі СПУ має право прийняти рішення про фінансування проекту Учасника, який за балами зайняв наступне місце. В такому випадку Учасник, який отримав фінансування у порядку черговості після переможця, здійснює дії, передбачені п. 7.2 Положення.

7.4. Члени Організаційного комітету мають право здійснювати контроль за фінансуванням проекту. У разі нецільового використання коштів, виділених на фінансування проекту, Учасник зобов’язаний повернути отримані кошти у 14-денний строк. В подальшому такий Учасник позбавляється права на фінансування проекту та повторну участь у Конкурсі.

8. Звітність

8.1. Учасник, проект якого був профінансований за рахунок коштів, виділених на студентське самоврядування в Університеті, зобов’язаний подати звіт про реалізацію проекту (далі – Звіт) за формою, визначеною Додатком №4 до Положення.

8.2. Звіт подається до СПУ не пізніше ніж через 14 днів після реалізації проекту з урахуванням того, що проект має бути реалізований протягом навчального року, в якому проект отримав фінансування.

8.3. Звіт оцінюється СПУ з точки зору досягнення цілей, визначених п. п. 1.3 та 1.5 Положення. За результатами розгляду звіту, СПУ простою більшістю голосів від загального складу приймає одне з таких рішень:

8.3.1. про затвердження Звіту;

8.3.2. про надання Учаснику Звіту для доопрацювання;

8.3.3. про відмову у затвердженні Звіту.

8.4. У разі прийняття рішення, передбаченого п. 8.3.3 Положення, СПУ має право розглянути питання щодо зобов’язання Учасника повернути кошти, витрачені на фінансування проекту. Вимога СПУ до Учасника про повернення коштів можлива лише у випадку нецільового використання коштів, наданих на фінансування проекту.

8.5. У разі нецільового використання коштів колективним Учасником, такі особи несуть солідарну відповідальність.

8.6. У випадку незатвердження Звіту, особи, чий проект фінансувався за рахунок коштів, виділених на студентське самоврядування, позбавляється у майбутньому права на участь у Конкурсах.

Додаток №1 до Положення

Заявка на участь у Конкурсі проектів

«Студентська ініціатива»

Найменування проекту

ПІБ Учасника(ів)

Факультет, курс, група Учасника(ів)

Контактний e-mail(s)

Контактний телефон(и)

Дата заповнення Заявки

Додаток №2 до Положення

ПРОЕКТ (назва проекту)

на участь у Конкурсі «Студентська ініціатива»

ПІБ Учасника(ів)

1. Вступна частина (обов’язково має містити обґрунтування того, що Проект є: 1) актуальним для студентства та Університету; 2) має прикладне застосування; 3) може бути реалізований у найближчій перспективі; 4) є корисним у навчальному, науковому та/або громадському житті студентства та Університету).

2. Описова частина (обов’язково має містити план дій по фактичній реалізації проекту).

3. Інша необхідна додаткова інформація (висновки, статистичні дані, графіки та графічні матеріали тощо).

Додаток №3 до Положення

Орієнтовний кошторис Проекту (назва проекту)

Вид витрат

Сума, грн.

1. _____________

2. _____________

3. _____________ (тощо, видів витрат може бути більше або менше)

Всього:

Додаток №4 до Положення

ЗВІТ

про реалізацію Проекту (назва проекту)

1. ПІБ Учасника(ів)-реалізаторів Проекту.

2. Кількість витрачених коштів, грн.

3. Висвітлення реалізації Проекту у ЗМІ (у разі наявності).

4. Опис процесу реалізації Проекту.

5. Результати реалізації Проекту, досягнуті цілі.

6. Висновки.

10