Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
vstup_do_fakhu.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
1.38 Mб
Скачать

1. Аналіз діяльності пат « Дитячий світ »

Початком створення універмагу « Дитячий світ » вважається 1959 рік. Саме тоді цей універсальний магазин знаходився в Пасажі за адресою вул. Хрещатик,29 та мав декілька філій у кожному районі Києва, такі як дитячий магазин іграшок « Казка », що знаходиться на Червоноармійській до сих пір. Зрозуміло, що торговельної площі їм було не достатньо(875 м²), тому з плином часу потрібно було розширюватись. У 1987 році було збудовано будівлю універмагу « Дитячий світ », яку ми бачимо на сьогоднішній день, з торгівельною площею близько 12 тис м².

ПАТ "Дитячий світ" представляє найширший асортимент товарів для дітей від самого народження до 19 років. Торговельний комплекс щодня пропонує своїм покупцям понад 15 000 найменувань іграшок, більше 3 000 найменувань взуття, а так само одягу, панчішно-шкарпеткового асортименту - більше 1 000 позицій. Перед тим, як товар надійде на прилавок, товарознавці перевіряють його, вимагають показати сертифікат, що засвідчує якість товару тощо.

ПАТ "Дитячий світ" є одним з найбільших платників податків у своїй галузі, а так само платить своїм співробітникам заробітну плату, яка значно перевищує середню по Україні та Києву. Постійно ведеться робота по підтримці пенсіонерів, малозабезпечених, ветеранів та дитячих будинків. Тільки за останні 10 років на благодійність було виділено близько 2 млн. грн.

В універмазі реалізуються практично всі групи товарів необхідні для всієї родини. Представлена ​​можливість придбати сучасну побутову техніку, комп’ютери, меблі тощо. Разом з цим, в першу чергу, особлива увага приділяється товарам дитячого асортименту. З цією метою на додатково добудованому поверсі універмагу створена найбільша в Україні секція (площею 1,5 тис м²) з продажу дитячих іграшок з усіх країн світу. Також, щоб батькам було зручніше, існує дитяча кімната та гурток сімейного дозвілля, де можна спокійно залишити дітей та пройтися по магазинам - придбати щось для себе.

В звичайні робочі дні універмаг відвідують біля дванадцяти тисяч покупців, а в вихідні дні їх кількість збільшується в декілька разів.

У цьому році, універмаг «Дитячий світ» в період з 01.07.12 по 31.08.12 запрошував всіх дбайливих батьків, а так само бабусь і дідусів, відвідати ювілейний шкільний базар! Ось уже протягом 50-ти років, «Дитячий світ» щорічно проводить шкільний ярмарок. У цьому році під неї виділено величезну площу - цілих три поверхи, в яких працюють кондиціонера, де Ви можете підібрати і придбати абсолютно все необхідне для школи, а саме:

Шкільна форма

На другому поверсі універмагу «Дитячий світ» в Києві, представлена ​​шкільна форма таких українських виробників, як: «Гротекс», «ТЕКСІКА», «ВІАС», «Шпак», «Skyland», «Herdal», «Салон мод», «SASHA »,« Данелія »,« Юність »,« Влад »,« Чумаченко »,« TUTTI »та інші.

Універмаг пропонує щонайширший асортимент здатний захопити навіть самого вибагливого батька - так як вся шкільна форма є виключно фабричної, проходить суворий контроль та має всі необхідні сертифікати. Юні модниці в нас знайдуть найкрасивіші і актуальні в цьому сезоні шкільні спідниці, сарафани, сукні, жакети і блузи. А для молодих джентльменів ми приготували ефектні, але при цьому дуже зручні шкільні костюми, а так само окремо шкільні піджаки і жилети, сорочки і брюки.

Шкільне взуття

Шкільне взуття, як відомо, повинно бути не тільки модним і красивим, але і зручним. На третьому поверсі на ярмарку «Дитячого світу» знаходиться спеціалізований відділ «Шкільне взуття». Відвідавши його, Ви виявите, що шкільна взуття тут представлена ​​в широкому асортименті - тут знайдуться такі відомі бренди, як «Аріал», «Лапса», «Інблу», «Котофей», «Берегиня», «Ірбіс», «Риф» і т.д. Представлена ​​у нас шкільна взуття, безсумнівно, захопить хлопчиків і дівчаток своїм оригінальним стильним дизайном, а батьків, звичайно, порадує її практичність і ціна.

Спортивна форма

На третьому поверсі, недалеко від взуттєвого відділу, в «Спортландія», представлена ​​спортивна форма і всі необхідні спортивні товари - футболки, шорти, спортивні костюми, кеди, кросівки, шльопанці, купальники, плавки і шапочки для басейну від таких відомих і добре зарекомендувавших себе виробників, як Puma, Joma, Lotto, Diamix, Outventura та інші. Відвідавши магазин «Спортландія», Ви зрозумієте, що вся необхідна спортивна форма в найкращому асортименті представлена ​​тут, та й ціни тут одні з найбільш прийнятних в місті Києві.

А на четвертому поверсі представлений широкий асортимент канцелярських товарів, рюкзаків, а так само сумок або ранців. А також на цьому поверсі можна завітати до кафе «Золота рибка»,де завжди панує прохолода і затишок, звучить приємна музика, а страви готуються кожен день - корисні, смачні і свіжі.

Рюкзаки, портфелі та ранці

На четвертому поверсі універмагу «Дитячий світ» в Києві Ви можете придбати якісні рюкзаки, ранці та портфелі. Вся продукція, представлена ​​в даному відділі абсолютно безпечна для здоров'я дітей, так як, по-перше, має всі сертифікати і гігієнічні висновки, а, по-друге, є ортопедичною, так як оснащена ортопедичними спинками і напояснимі ремінцями, які дозволяють розвантажити спину дитини , і підтримують її рівно. У нас Ви знайдете рюкзаки та ранці, як кажуть, на будь-який смак і колір! Дівчатка молодших класів, напевно, не залишаться байдужими до рюкзаків з феями і принцесами, а старшокласниці зможуть вибрати стильні ранці і сумки зі стразами. Для хлопчиків у нас припасені рюкзаки з улюбленими мультяшними героями для учнів молодшого віку, а так само «дорослі» солідні портфелі для більш дорослих наших відвідувачів.

Канцелярські товари та книги

Канцелярські товари теж представлені на четвертому поверсі «Дитячого світу». Тут Ви знайдете безліч різноманітної канцелярії - зошити, ручки, олівці, пенали, гумки, фарби, обкладинки, пластилін, кольоровий папір та картон, ножиці, атласи, всілякі корисні книги, довідники, енциклопедії та багато-багато всього іншого. У дітей просто очі розбігаються від такого достатку! Але наші кваліфіковані продавці-консультанти завжди готові прийти на допомогу і покажуть-підкажуть-допоможуть визначитися у Вашому виборі.

Покупці залишають магазин задоволені, тому що якісне та кваліфіковане обслуговування притаманне колективу універмагу.

Також удосконалюється зовнішній простір для покупців. Змонтовано п’ять чудових та бездоганних динамічних вітрин, які притягують як магнітом кожну людину, і молоду і літню, своїми казковими персонажами та мелодійними піснями. Дитячий сміх, гарний настрій батьків – найкраща нагорода для нашого колективу.

За рахунок того, що здаються зали під оренду, універмаг отримує прибуток. Тому, для того, щоб привернути особливу увагу покупців відкриваються нові зали, гуртки для сімейного дозвілля, поставлено плазменний телевізор, де постійно показують мультики, створено клуб постійних покупців(з 2005р.), яким надано 5-10% знижка, залежно від суми придбаного товару. На сьогоднішній день налічується 19,5 тис учасників цього клубу, із яких 12,5 тис. активні.

   Дуже скоро універмаг «Дитячий світ» відкриє свої двері унікальний освітньо-розважальний комплекс - «Океанаріум Морська казка».

Обсяги продажу ПАТ «Дитячий світ» на період з 2005-2012 роки нараховує 40 млн. грн..

Представлений великий асортимент товарів, як вітчизняного, так і зарубіжного виробника (Росія, Польща).

Ще одним позитивним фактором є зручна транспортна розв'язка, так як універмаг знаходиться за адресою вул. А. Малишко 3 біля станції м. Дарниця.

Отже, на цьому наша екскурсія завершилась, а в кінці Голова Правління запропонувала переглянути асортимент товарів ПАТ «Дитячий світ».

Після аналізу асортименту я помітила, що в універмазі присутній широкий вибір асортименту в багатьох галузях (одяг, дитячі іграшки, ювелірні вироби тощо). Універмаг «Дитячий світ» повністю задовольняє будь-які вимоги покупців, надаючи їм товари та послуги найвищої якості.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]