Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zapiska_No_1_Malopoverkhovy_budinok_YaSchUK.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
435.71 Кб
Скачать

2.2.2 Стіни

Зовнішні стіни – керамічне каміння.

Товщина зовнішніх стін складає 510мм (дивись розрахунок 3.2.).

Внутрішні стіни виконуються з цегляної суцільної кладки товщиною 250мм.

Каміння укладається на цементний розчин марки М75. Середня товщина горизонтальних і вертикальних швів кладки 10 мм. Перев'язування вертикальних швів виконується за визначеною системою, яка називається системою перев'язування швів – певний порядок розміщення каменів у шарах кладки та чергування цих шарів.

Простінки зовнішніх стін та ділянки внутрішніх стін армуються сітками з дроту діаметром 4Вр-I з осередком 5*5 см по всій висоті поверху крізь 3 ряда кладки.

У внутрішніх стінах санітарних вузлів та кухонь розташовані вентиляційні канали.

В процесі кладки зовнішніх і внутрішніх стін для кріплення вікон і дверей обов’язково слід закладати в двох рівнях по висоті антисептовані пробки розміром 250х120х90 мм.

Особливу увагу звернути на влаштування в стінах димових і вентиляційних каналів, які виконувати тільки з керамічної повнотілої цегли пластичного пресуванням марки 100 з повним заповненням швів і швабровкою внутрішніх поверхонь каналів.

Перемички в зовнішніх і внутрішніх стінах і перегородках над віконними і дверними отворами запроектовані збірні залізобетонні по серії 1.038.1-1 : 1ПБ13-1, 2П13-1-п (див. специфікацію).

2.2.3 Перекриття

Для перекриття використовуємо збірні залізобетонні настили, які спираються на стіну не менше ніж на 120мм. Простір між плитами заповнюється цементним розчином. Між собою плити з’єднуються анкерами А-3.Зі стінами плити з’єднуються за допомогою анкерів А-1,А-2, які закладаються у кам’яну кладку. Зверху плит влаштовується дерев’яна підлога на лагах.

2.2.4 Перегородки

Перегородки виконуємо дерев’яні,розміром 100 мм. В вологих приміщеннях (кухня, ванна)перегородки виконуються з цегли, товщиною 120 мм.

2.2.5 Двері та вікна

Вхідні двері прийнято дерев’яні, глухі (ДГ 24-10), двері до сан.вузлів, котельної - дерев’яні глухі (ДГ 21-9), двері до загальної кімнати, кухні - дерев’яні засклонні (Д3 24-08), двері у спальні, балконні двері (ДГ24-09).

Вікнами називають засклені прорізи в стінах. Світлопрозорі огородження одним з найважливіших елементів будинків, що впливають на архітектурно-конструктивне рішення як їх екстер'єрів, так й інтер'єрів, тому до світлопрозорих огороджень пред'являють підвищені естетичні вимоги. Їхні конструкції виконують індустріальними методами, вони повинні забезпечувати в приміщеннях нормативну освітленість і володіти теплом – і звукоізоляцією, водо- і повітря - прониклевістю й разом з тим забезпечувати, природну вентиляцію приміщень. Крім перерахованого, конструкція світлопрозорого огородження повинна бути проста в монтажі й ремонті й обов'язково допускати зручне й безпечне очищення в процесі експлуатації.

Проектом передбачено в жилих кімнатах, кухні, сан. вузлах вікна – ВС 15-15, ВС 10-15.

Розрахунок розмірів вікон проводиться згідно зі СНиП II-Л.8-72., котрий встановлює відношення площі віконних отворів до площі підлоги – 1/6-1/8. Прийнято металопластикові вікна індивідуального виготовлення, обладнані двокамерними стеклопакетами та прошарку повітря.

Деталі установлення віконних блоків

1-дерев’яна антисептована пробка;

2-сталевий костиль;

3-злив із оцинкованої сталі;

4-герметик;

5-конопатка;

6- рубероїд;

7- штукатурка;

8- підвіконна дошка;

9- перемичка.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]