Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ Правознавство к р2013.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
136.7 Кб
Скачать

6. Організація виконання контрольної роботи

Виконання контрольної роботи повинно починатися з визначення вихідних даних до яких відносяться робоча програма по конкретній дисципліні, підручники і учбові посібники, конспект лекцій викладача, методичні посібники, закони та підзаконні акти.

Розробка контрольної роботи починається з уважного вивчення студентом змісту робочої програми даного курсу і вивчення контрольних питань по кожній темі дисципліни, знайомства зі списком рекомендованої літератури.

Вивчив і законспектував відібрану літературу та виконав необхідні дослідження, аналіз і розрахунки по темі, студент складає індивідуальний робочий план виконання контрольної роботи.

Виконання контрольної роботи треба починати з написання основної частини, вступ рекомендується писати після того, як написана основна частина. Виводи і пропозиції являються логічним завершенням основної частини і формулюються у вигляді окремих лаконічних рекомендацій.

7. Вимоги до оформлення контрольної роботи

Контрольна робота повинна оформлятися в вигляді пояснювальної записки, яка містить:

  1. Титульний лист (додаток А).

  2. Завдання на виконання контрольної роботи (додаток Б).

  3. Зміст контрольної роботи (з показом сторінок).

  4. Вступ (1 сторінка).

  5. Теоретичне та практичне висвітлення питань контрольної роботи (7-12 сторінок).

  6. Висновки (1-2 сторінки).

  7. Список використаної літератури.

  8. Додатки (якщо є).

Контрольна робота виконується машинописним способом або за допомогою комп'ютера на одній сторінці листа формату А4 (210*297мм).

Текст друкується на машинці через два інтервали, або на комп'ютері з використанням шрифтів текстового редактора Word розміром 14 пунктів (1,8мм) з 1,5 міжрядковим інтервалом (приблизно 30 рядків на сторінці).

Розділи і підрозділи нумеруються арабськими цифрами. Сторінки повинні мати поля ліве, верхнє, нижнє, праве - 20 мм. Усі розділи і підрозділи, які є в плані (змісті) роботи, повинні бути виділені в тексті заголовками і підзаголовками, а сторінки нумеруються без пропусків. Нумерація сторінок починається зі змісту (стор. 3). Сторінки нумеруються в правому верхньому кутку без крапки у кінці.

Шрифт друку повинен бути чітким з однаковою густотою тексту, рядок -чорного кольору середньої жирності.

Вписувати в текст контрольної роботи окремі іноземні слова, формули, умовні позначки можна чорнилами, тушшю, пастою тільки чорного кольору, при чому густота вписаного тексту повинна бути наближена до густоти основного тексту.

Друковані помилки, описки і графічні неточності, виявлені в процесі написання контрольної роботи можна виправити підчисткою або закрашуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту (фрагмента рисунку) машинописним способом. Допускається наявність не більш двох поправок на одному листі.

Бібліографічні записи в списку літератури повинні мати порядкову нумерацію на мові видавництва. В список включається тільки та література, яка була використана студентом в процесі виконання роботи (не менш ніж 3 джерела). Усі приведені у списку джерела повинні мати бібліографічний опис по наступній формі:

- прізвище та ініціали автора(ів), назву книги, місто видання і назву видавництва, рік видання і кількість сторінок, наприклад: Дихтль Е., Хершген X. Практический маркетинг. - М.: Высшая школа, 1995 г.-225с.

Обсяг контрольної роботи повинен бути в межах 10-15 сторінок комп’ютерного тексту без обліку додатків і списку літератури.

Контрольна робота повинна бути підписана студентом.