Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практична частина робота в кадрі.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
36.73 Кб
Скачать
  1. Прогноз погоди.

Запасайтеся гарячим чаєм та теплими речами, на вихідних в Україні буде особливо морозна погода. В суботу по всій території країни буде хмарно з проясненнями. Найнижча температура повітря очікується в Південних областях – до -12 морозу. На Півночі, Сході та в Центрі стовпчики термометрів опустяться до позначки -10. А от на Заході буде -4…-7 градусів. В неділю мороз буде міцнішим, а небо - похмурішим. Найнижчою температура буде на Сході країни – до -16 морозу.

  1. Привітання зі святом. 22 січня наш народ урочисто відзначає чергову річницю проголошення Акту Злуки (об'єднання у 1919 році східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу). І хоч Акт Злуки тоді реалізувати не вдалося, він є яскравим виявом прагнення українців до національної єдності. Як відомо, державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року.  З приводу цього свята, дозвольте мені привітати Вас і побажати міцного здоров’я, незламного духу та людської гідності та самоповаги. Пишаймося, що ми Українці!

  1. Анонс культурної події.

12 номінацій у "Легенди Г'ю Гласса" та 10 – у "Шаленого Макса": Повний список претендентів на"Оскар" Американська кіноакадемія оголосила претендентів на "Оскар" у 24 номінаціях. Назви фільмів та імена кіномитців повідомили президент кіноакадеміків Шеріл Бун Айзекс, режисер Гільєрмо дель Торо, актор Джон Красінскі та режисер Енг Лі

Переможці в кожній категорії будуть оголошені 28 лютого. В номінації наякращий фільм лідерами є "Легенди Г'ю Гласса" у якого 12 номінацій та "Шалений Макс", який представлений в десяти номінаціях. За звання краща чоловіча роль змагаються Леонардо Ді Капріо ("Легенда Г'ю Гласса"), Майкл Фассбендер ("Стів Джобс"), Метт Деймон ("Марсіанин") та інші. А українська стрічка Євгенія Афінєєвського «Зима у вогні» претендує на звання кращого документального фільму.

  1. Стендап з місця подіі.

Доброго вечора, сьогодні День святого Миколая і ми знаходимося на Софіївській площі, де о 19 годині буде запалено вогні головної ялинки країни. Хоча погода не зовсім зимова, та посмішки на обличчях людей створюють атмосферу свята.

Вже другий рік поспіль зелена красуня прикрашає площу біля Софії київської, як було 60 років тому. Мер столиці Віталій Кличко, зі сцени перед ялинкою, сказав, що київська влада буде зберігати цю традицію. Привітати киян і гостей столиці прийшла дружина президента Марина Порошенко і "винуватець урочистостей" - Святий Миколай. Він побажав усім щасливого Нового року, затишку в оселях і мирного неба. Також між Софієвською та Михайлівською дзвіницями розкинулося велика різдвяна ярмарка, тут можна придбати святкові подарунки, новорічні сувеніри, ялинкові прикраси, іграшки, поласувати святковим печивом та яблуками в карамелі і покататися на ковзанах або снігових гірках.

  1. Розповідь про визначну дату.

Через дев'ять років після того, як українці вперше масово вийшли на головну площу країни, щоб відстояти свої права, історія повторилася. Два роки тому люди з надією на те, що їх почує влада, і Україна стане ближчою до Європи, знову зібралися на Майдані Незалежності. Режим Януковича відреагував на мирну акцію протесту блискавично, жорстоко, скоївши злочини проти народу. Україна не стала зволікати з відповіддю - Майдан обріс барикадами, протестувальники озброїлися "коктейлями Молотова" і бруківкою, а Київ отримав підтримку всіх регіонів країни. В ім'я майбутнього якої люди жертвували своїми життями. Сьогодні - вже друга річниця Майдану. Українці знову зберуться в центрі Києва, щоб згадати, як починалася і проходила Революція Гідності.