Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практична частина робота в кадрі.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
36.73 Кб
Скачать
  1. Тривожна новина.

У СЕС ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЕПІДЕМІЇ ГРИПУ У КИЄВІ НАЙБЛИЖЧИМИ ДНЯМИ. У столиці зареєстрували понад 27 тисяч хворих.  Перевищення епідеміологічного порогу в Києві може статися 25-26 січня. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держсанепідслужби в Києві. У відомстві уточнили, що протягом останніх чотирьох днів – з 18 по 22 січня зареєстровано 27 116 хворих, що на 42,6% вище за такі ж строки попереднього тижня. 15,35% від усіх хворих – діти шкільного віку. Як повідомлялося раніше, після новорічних свят в Україні загострилась ситуація із захворюванням на грип. За офіційними даними, жертвами вже стали щонайменше 60 осіб. Найбільша кількість летальних випадків спостерігається у Донецькій області. Так, у Краматорську 18 людей уже померли, ще понад 200 проходять лікування. Ситуація особливо загострилась наприкінці минулого тижня, коли місцева влада почала вводити карантин, закриваючи школи, дитячі садочки. Йдеться про Київ, Київську область, Одесу, Ізмаїл, Кіровоград, Рівне, Херсон та інші.

  1. Стендап перед опитуванням vox populi.

Добрий вечір, ми знаходимося на Софіївській площі, біля головної ялинки країни, тут літає дух свята, є відчуття казки, всі готуються зустрічати новий 2016 рік, тому ми задавали людям лише одне запитання «З яким настроєм вони прощаються з 2015 роком?». Багато хто каже, що зі смутком, тому, що згадують загиблих бійців у зоні АТО, які не повернуться уже до своїх батьків, яких не побачать їхні діти. Натомість, люди також кажуть що 2015 рік дав їм сили боротися. І в 2015, як і завжди на всі віки ми залишимося українцями. Ми можемо говорити українською, російською мовою, говорити те що хочемо, і те що думаємо, і люди які вже починають святкувати кажуть, що це найважливіше, давайте їх послухаємо.

  1. Вітання. Представлення присутнього в студіі гостя.

Доброго ранку. З вами Сніданок з 1+1 і я його ведуча ________________, сьогодні у нас в гостях українська співачка, акторка, суддя найспівочішого шоу країни «Голос країни», мама і просто чудова людина - Тіна Кароль, яка розповіла нам про свій новий різдвяний проект «Різдвяна історія» в якому вона виконала традиційні українські колядки та щедрівки. За сюжетом музичного фільму, Тіна Кароль, яка постане в образі матері - берегині, хранительниці українських традицій, напередодні Різдва розповідає своєму синові - герою Жені Лебедина - історію про вічні цінності, боротьбу добра і зла. Тіна Кароль також розповіла, що вчилася грати на глиняній сопілці спеціально для "Різдвяної історії, яку глядачі зможуть побачити в ефірі 1+1 в передріздвяний вечір, тому не пропустіть.

  1. Самопрезентація, як співбесіда при прийомі на роботу.

Усім доброго дня. Мене звати ______. Мені 19 років. Я з міста Києва. Наразі навчаюсь у КНУ ім.Т.Шевченка за спеціальністю диктор, і ведучий телепрограм. Я б дуже хотіла потрапити до вашого шоу у якості телеведучої, оскільки навчаюся цієї професії у професіоналів. Звісно, поки що я не володію усіма необхідними навичками, але я швидко засвоюю усе на практиці, тому у вас не буде проблем зі мною. Я харизматична та впевнена у собі людина. Вмію комунікувати із всіма людьми. Можу підтримати розмову на багато тем. Згодна працювати за мінімальну зарплатню. Надіюсь, що вам сподобався мій виступ і ви візьмете мене у якості телеведучої