Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дидакт материали підготовки (2).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.12.2018
Размер:
150.53 Кб
Скачать

6) Підготовка тез доповідей для участі у роботі науково-практичних конференціях, круглих столах, наукового гуртку кафедри.

Тема тез доповіді обов’язково погоджується студентом з науковим керівником-викладачем кафедри. Тема повинна відповідати темі пріоритетних науково-дослідних досліджень кафедри та Університету в цілому. Обсяг тез доповідей – 4-5 сторінок.

Підготовлені належним чином та апробовані на щомісячного засіданні наукового гуртка кафедри тези доповіді оцінюються у 15 балів.

Якщо студент за поданням викладача бере у дискусійних обговореннях актуальних проблем юридичної науки наукового гуртка кафедри оцінюється у 5 балів за кожне засідання.

Крім того викладач на свій розсуд може вибірково оцінювати підготовку та ведення конспекту лекцій, підготовку до семінарських та практичних занять у 5 балів, які складаються з:

2 бали – наявність лекцій;

3 бали – підготовка до кожного семінарського та практичного заняття з вирішенням задач, аналізом законних та підзаконних нормативно-правових актів.

ВАЖЛИВО!

Всі індивідуальні завдання повинні оформлятися відповідно до таких вимог (крім аналізу судового рішення, яке оформляється власноруч):

Шрифт – Times New Roman, 14, інтервал – 1,5 строки, параметри полів сторінки: зліва – 3 см, зверху та знизу – 2 см, справа – 1 см.

Всі види робіт, виконані студентом, повинні бути подані викладачу на перевірку не пізніше ніж за 1 тиждень до проведення модульного контролю. Завдання здаються у пластиковій течці.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

ННІ Права та безпеки

Кафедра трудового та аграрного права

ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА

З ДИСЦИПЛІНИ:

«Екологічне право України»

Виконав: студент

942 групи Іванов І.І.

Перевірив: доцент кафедри,

к.ю.н. Ю.О.Легеза

Дніпропетровськ - 2011

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

ННІ Права та безпеки

Кафедра трудового та аграрного права

РЕФЕРАТ

З ДИСЦИПЛІНИ:

«Екологічне право України»

на тему:

«Адміністративна відповідальність

за жорстоке поводження з тваринами»

Виконав: студент

942 групи Іванов І.І.

Перевірив: доцент кафедри,

к.ю.н. Ю.О.Легеза

Дніпропетровськ – 2011

1 Про доступ до судових рішень: Закон України // Офіційний вісник України. — 2006. — № 1-2. — Ст. 13; http://www.reyestr.court.gov.ua

о

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]