Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІС.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
53.93 Кб
Скачать
  1. Огляд ринку програмного забезпечення управління готелем (Lodging Touch, kei-Hotel, Fidelio, Cenium, Nimeta).

Система управління готелем Lodging Touch підвищує якість обслуговування гостей, автоматизує адміністративну, маркетингову, фінансово-економічну та господарську діяльність готелів та готельних комплексів, а також пансіонатів, будинків відпочинку, санаторіїв і мотелів. вирішує завдання автоматизації готелю, охоплюючи служби портьє, бронювання, продажів і маркетингу, забезпечуючи проведення заходів, обслуговування груп, роботу з турагентствами і організаціями.

Система автоматизації готелю KEI-Hotel – це програмно-апаратний комплекснового покоління, сукупність найсучасніших технологій в області мікро процессорного управління і прикладного програмного  забезпечення. перевагою  є інтерактивний інтерфейс. Який Дозволяє систематизувати й автоматизувати всі аспекти роботи служби прийому і розміщення, бронювання, реєстрацію, виписку й розрахунок гостей, управління номерним фондом.

Fidelio -  це функціональність, надійність і можливості гнучкої настройки. Цереволюційне втілення перевіреної часом бізнес логіки та концепція подальшогорозвитку від лідера ринку Micros-Fidelio.

Cenium – сертифікований додатковий продукт в системі Navision. Це свідчить про те, що продукти Cenium розроблені з урахуванням стандартів системи Navision Financials. Navision Software є лідируючим глобальним постачальником готовихбізнес-рішень для компаній середнього бізнесу.

68. Пошуковий сервіс в Інтернеті. Сайти туроператорів та туристичних агентств.

Пошуко́ва систе́ма — онлайн-служба (програмно-апаратний комплекс з веб-інтерфейсом), що надає можливість пошуку інформації в Інтернеті. У просторіччі під пошуковою системою розуміють веб-сайт, на котрому розміщено інтерфейс системи. Програмною частиною пошукової системи є пошуко́ва маши́на — комплекс програм, що забезпечує функціональність пошукової системи і, зазвичай, є комерційною таємницею компанії-разробника пошукової системи. Більшість пошукових систем шукають інформацію на сайтах Всесвітньої павутини, але існують також системи, здатні шукати файли на ftp-серверах, товари в інтернет-магазинах, а також інформацію в групах новин Usenet.

Сайти туроператорів:

«Європа плюс» www.europeplus.com.ua;

«Крайс» www.krays.cv.ua;

«Навколо світу» www.ns-tour.com.ua;

«Галопом по Європах» www.galopom.com.ua;

«Ренесанс» www.renaissanse.cv.ua;

Сайти тур агентств:

«Імеджин трепел» www.imaginetravel.com.ua

«Пан Укрейн» www.panukraine.kiev.ua

«Феєрія» www .feerie.com.ua

«Мульти тур» www.multitur.ua

76.Створення презентації проекту для інформаційно-рекламного пакету туристичного бізнесу.

PowerPoint створює файл презентацій, який має розширення імені РРТ і містить набір слайдів. Програма надає користувачеві велику кількість шаблонів презентацій на різні теми. Такі шаблони містять слайди, оформлені певним чином. У полі слайда ми можемо вставити свій текст, графіку, а також таблицю і діаграму. Крім того, ми можемо змінити художнє оформлення будь-якого шаблону презентації, вибравшидизайн на свій смак. При цьому зміниться тільки зовнішній вигляд презентації, а не його зміст. І, нарешті, ми маємо достатньо часу і відчуваємо в собі здібності дизайнера, можемо почати роботу над презентацією "з нуля" - в PowerPoint для цього є всі засоби.

Для того щоб розробити презентацію для інформаційно рекламного пакету тур. Бізнесу, в першу чергу потрібно зібрати матеріали та ілюстрований матеріал. Після цього визначитися з темою та кількістю потрібних слайдів, в можна приступати до розробки презентації.