Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РГР, Кисіль.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
155.14 Кб
Скачать

Анотований перелік використаних джерел

  1. Крамарєв С.О. Інфекційні хвороби. Клінічні лекції. — Київ: Моріон, 2011. — 480 с.

Висвітлено аналіз епідеміології захворюваності на вітряну віспу та інші інфекційні хвороби в Україні й у світі. Перебіг інфекційних хвороб, їх лікування та діагностика.

  1. Крамарєв С.О. Особливості сучасного перебігу вітряної віспи у дітей / С.О. Крамарєв, В.В. Євтушенко // Современная терапия. – 2006. – №3. – С. 39-46.

Висвітлені порушення функціонування органів та систем при вітряній віспі. Лікування, діагностика захворювання та його перебіг. Особливості перебігу ВВ у дітей різного віку. Фактори, що впливають на розвиток перших ознак вітрянки.

  1. Зубленко О.В. Епідеміологічна характеристика вітряної віспи в м. Києві / О.В. Зубленко, І.Г. Маркович // Сучасні інфекції – 2004. – №4. – С. 28-31.

Досліджено витрати систем охорони здоров'я на лікування вітряної віспи в період епідемій, виявлено їх збільшення з появою ускладнень. Проведено аналіз законодавчої бази з питань організації медикаментозної допомоги хворим , визначено основні проблеми реалізації існуючих медикаментозних препаратів, обгрунтовано шляхи їх вирішення.

  1. Трихліб В.І. Вітряна віспа в осіб молодого віку / В.І. Трихліб, Б.М. Горішній // Інфекційні хвороби. – 2008. – №2. – С. 65-69

Вказано на найбільш поширені форми вітряної віспи, поради щодо їхнього попередження. Особливості перебігу захворювання у осіб молодого віку та дорослих порівняно з дітьми. Перша медична допомога при гострих станах. Питання особистої гігієни та догляд за хворими.

  1. Діагностика терапія і профілактика інфекційних хвороб в умовах поліклініки / За ред. М.А. Андрейчина. - 2-ге вид., переробл. і доповн. - Л.: вид-во "Медична газета України", 1996. - 352 с.

Найбільш поширені інфекційні захворювання всіх систем організму, поради щодо їхнього попередження. Перша медична допомога при гострих станах. Питання особистої гігієни та догляд за хворими.

  1. Сельнікова О.П., Зубленко О.В. Епідеміологічна характеристика вітряної віспи в Україні , //Тези наук.-прак. конф. “Вакцинопрофілактика керованих інфекцій”. – Київ. – 2006. – С. 62-64.

Особистий внесок – дисертантом проведено аналіз захворюваності на вітряну віспу в регіонах України та серед різних груп населення за 1996-2005 рр.

  1. http://novosti.mif-ua.com/archive/issue-6694/article-6703/

Профессиональное специализированное издание для врачей различных специальностей, в котором представлены последние достижения отечественной и мировой медицины, новые клинические исследования, лекции, актуальные интервью, материалы по дистанционному образованию.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]