Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LAB_ZI.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
1.85 Mб
Скачать

2 Питання вхідного контролю

1 Які є типи потоків

2 Які файли називаються текстовими?

3 Які файли називаються двійковими?

4 За допомогою якої функції відкриваються файли?

5 За допомогою якої функції закриваються файли?

6 Назвіть функції форматного вводу-виводу?

7Назвіть функції безформатного вводу-виводу?

3 Варіанти індивідуальних завдань

1Задати масив цілих чисел розмірністю 10, записати його в файл на диску, прочитати його з файлу в інший масив, новий масив вивести на екран..

2 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього 10 символів і вивести на екран.

3 Задати 6 змінних цілого типу, записати їх в файл на диску, прочитати їх з файлу в масив розмірністю 6, масив вивести на екран.

4 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього символьний рядок довжиною в 4 символи і вивести його на екран

5 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього 13 символів , які вивести на екран.

6 Задати масив цілих чисел розмірністю 9, записати його в файл на диску, прочитати його з файлу в 9 змінних цілого типу і вивести їх на екран.

7 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього символьний рядок довжиною в 6 символи і вивести його на екран.

8 Задати 6 змінних цілого типу, записати їх в файл на диску, прочитати їх з файлу в змінні і вивести на екран.

9 Числа від 1 до 14 записати в файл на диску, прочитати їх з файлу в змінні і вивести їх на екран.

10 Задати масив цілих чисел розмірністю 12, записати його в файл на диску, прочитати його з файлу в інший масив, новий масив вивести на екран.

11 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього 7 символів в 7 символьних змінних, які вивести на екран

12 Відкрити файл для запису, записати в нього символьний рядок, закрити файл, відкрити його для читання і прочитати з нього символьний рядок довжиною в 14 символів і вивести його на екран.

13 Задати 9 змінних цілого типу, записати їх в файл на диску, прочитати їх з файлу в масив розмірністю 9, масив вивести на екран.

4 Методичні вказівки

1 Створити файл з розширенням .TXT на диску C в папці Gxx (де хх -номер групи), яка міститься в свою чергу в папці work.

2 Відкрити файл для запису і передбачити повідомлення про його відкриття.

3Записати запропоновані дані у файл за допомогою функції fprintf(). Закрити файл за допомогою функції fclose().

4 Відкрити файл для читання і записані дані прочитати з файлу в змінні або масиви, згідно умови задачі індивідуального завдання,, результати вивести на екран.

5 акінчивши роботу з файлом, закрити його за допомогою функції fclose();

6 Оформити звіт з лабораторної роботи, дотримуючись вимог щодо його змісту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]