Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2_Пед. практ. З.Ч.-бакалавр.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
107.01 Кб
Скачать

Критерії оцінювання практики

90 - 100 балів виставляються студенту за умови повного виконання програми практики, прояву активності протягом всієї практики, позитивного відгуку керівника (керівників) практики. Звіт про проходження практики складено відповідно до вимог програми. У звіті з практики дані правильні, повні і глибокі відповіді на всі питання завдань, без помилок, чітко і логічно обґрунтовані висновки. Виступ за звітом підготовлений і послідовний.

80 - 89 балів виставляються студенту за умови повного виконання програми практики, в цілому позитивного відгуку керівника (керівників) практики, однак із зазначенням, що студент не виявляв належної активності. Форма звіту про проходження практики відповідає вимогам програми, матеріал у звіті викладено грамотною мовою з дотриманням логічної послідовності, однак допущені незначні помилки. Виступ за звітом підготовлений і послідовний.

75 - 79 балів виставляються студенту за умови повного виконання програми практики, доброго відгуку керівника (керівників) практики, але студент не дотримався всіх вимог до звіту, дав неповні відповіді на питання завдань. Виступ за звітом послідовний.

66 - 74 бали виставляються студенту за умови виконання програми практики, задовільного відгуку керівника (керівників) практики. Студент не дотримався всіх вимог до звіту, дав неповні відповіді на питання завдань, допущені неточності у формулюваннях і логічні помилки, хід розв’язання завдання правильний. Виступ за результатами практики зроблений згідно звіту, але невиразний, або дуже короткий.

60 - 65 балів виставляються студенту за умови задовільного відгуку керівника (керівників) практики, виконання програми практики, але якщо при розв’язанні завдань практики допущені грубі помилки, які свідчать про незнання і нерозуміння відповідних розділів програмного матеріалу, третину завдань не виконано або виконано частково. Звіт виконаний недбало. Виступ за звітом невиразний і короткий.

40 - 59 балів виставляються студенту при незадовільному відгуку керівника (керівників) практики, якщо при розв’язанні завдань практики допущені грубі помилки, які свідчать про незнання і нерозуміння відповідних розділів програмного матеріалу, дві третини завдань практики не виконано, або виконано частково, студент в процесі практики виявляв пасивність, допускав пропуски. Звіт і виступ слабко підготовлений.

0 - 39 балів виставляються студенту при незадовільному відгуку керівника (керівників) практики, якщо всі завдання не виконані або виконані невірно. Звіт не підготовлений, або підготовлений з грубими порушеннями. До виступу за результатами практики не підготовлений.

Оцінка за 100-бальною шкалою переводиться в національну шкалу оцінювання, шкалу ECTS відповідно до шкали переведення:

100-бальна шкала

Національна шкала

Шкала ECTS

90 -100 балів

«відмінно»

A

80-89 балів

75-79 балів

«добре»

B

C

66-74 балів

60-65 балів

«задовільно»

D

E

40-59 балів

0-39 балів

«незадовільно»

FX

F

Підсумки практики студентів обговорюються на засіданні кафедри відповідно до Плану роботи кафедри на навчальний рік.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]