Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Part_7.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
894.98 Кб
Скачать

6.3.2.7.Покращення продуктивності роботи з інтелектуальними робочими станціями

Оскільки мережеві карти 3Com EtherLink and Fast EtherLink можуть бути застосовані з будь-якою мережевою системою Ethernet і Fast Ethernet, якщо вони під’єднані до системи SuperStack II, то вони забезпечують дуже добру продуктивність і можливості управління. Для кожного сполучення із робочою станцією технологія динамічного доступу (DynamicAccess), вбудована у мережеву карту, у поєднанні із системою SuperStack II здійснює сполучення з оптимальною продуктивнісю. Нижче вказані деякі з цих мжливостей збільшення продуктивності.

  • Адміністрування трафіком і управління: Новітня швидка IP-технологія (Fast IP ) 3Com підвищує продуктивність мережевої взаємодії на рівні IP через поєднання швидкості комутації з управлінням та адміністрування раутінгу. В мережі Fast IP початково пакети маршрутизуються за їх призначенням, а потім наступні пакети комутуються з високою швидкістю безпосередньо через всю інфраструктуру. Як мережеві карти, так і комутована інфраструктура є ключовими частинами і працюють разом в технології Fast IP.

  • Новітня технологія VLAN забезпечує обмеженість широкомовного і багатоадресного трафіку до групи робочих станцій, покращуючи продуктивність через виключення проходження непотрібного трафіку через локальну мережу. Робочі станції автоматично сполучаються з окремою VLAN, що спрощує додовання, переміщення та зміни в складі робочих груп і кожна неавторизована робоча станція від’єднується від VLAN, щоб запобігти доступу. Сервери розпізнають VLAN за інформацією (VLAN tagged information), що дозволяє здійснювати ефективні в коштах окремі сполучення із серверами, резидентними в багатьох VLAN.

  • Тривожний сигнал про широкомовні повідомлення автоматично встановлюється для простих конфігурацій, забезпечуючи обмеженість повені широкомовних повідомлень до певних сполучень; сполучення можуть бути throttled back або у випадку серверів blipped або від’єднані, забезпечуючи від погіршення загальної продуктивності мережі.

  • Управління мультимедіа: Технологія PACE обмежує jitter передавання звуку або зображень в чииних мережах Ethernet і Fast Ethernet. Надаючи пріорітет мультимедійній інформації робочої станції і адмініструючи сполучення робочої станції, можна забезпечити правильність і дерерміністичність доступу, бо трафік реального часу і трафік поза реальним часом може бути змішаний ... By prioritizing multimedia information at the desktop and by managing the desktop link to ensure that access is fair and deterministic, both real-time and non-real-time traffic can be mixed, even under severe network loading conditions.. Для робочої станції можуть бути скконфігуровані індивідуальні застосування і призначений вищий пріорітет для мережевої карти, забезпечивши тим, що будб-яка інформація, яка передається від станції або призначена для неї, має перевагу перед звичайним мережевим трафіком.

  • Наскрізнва видимість адміністрування: Розподілені агенти RMON в інфраструктурі та в робочих станціях забезпечують швидку окресленість проблем. Ця технологія звичайно важлива в комутованих мережах, бо комутовані сполучення обмежують видимість для традиційних інструментів щодо перевантаженості трафіку і можливих проблем у мережі. Агенти RMON, вбудовані в габи і комутатори, можуть бути конфігуровані для автоматичного поправляння (recover) умов перевантаження мережі через звичайне записування сигналів тривоги або через blipping чи вилучення сполучень з проблемами. Якщ потрібна детальна інформація, може бути використаний SuperStack II enterprise monitor для здійснення діагностики мережі. В критичних точках мережі можна застосувати SuperStack II Redundant Power Systems або Uninterruptible Power Systems для забезпечення максимального мережевого uptime. У великомасштабних мережах можна застосувати розподілену технологію RMON, щоб здійснити повну видимість до кінцевих станцій. Через впровадження технології RMON до мережевих карт кінцеві робочі станції можуть бути використані як точки для збирання статистичної інформації про продуктивність мережі, використання потужності процесорів, які містяться у нинініх високопродуктивних машинах. Друга компонента - краєвий монітор dRMON (dRMON Edge Monitor), який міститься в мережевій інфраструктурі, звичайно в робочих станціях NT, діє як вузлова точка для запитів RMON, looks like an RMON probe і збирає інформацію від кожної робочої станції. Це забезпечує повне охоплення RMON комутованих мереж Ethernet і Fast Ethernet.

  • Оптимізоване під’єднання серверів: Мережеві карти 3Com Fast EtherLink XL забезпечують оптимальну продуктивність серверів: пропускну здатність 90 Мб/с, використання тільки 17% часу центрального процесора. В критичних мережевих сполученнях a backup NIC may be fitted to provide redundancy and maintain uptime. In the event of failure of the main link, switchover is automatic and fast; and most importantly, user connections are maintained and no information is lost.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]