Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Соціологічне дослідження 2.docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
133.18 Кб
Скачать

3.Яка субкультура Вам ближче всього?

Я навіть не знаю особисто я як то ніколи не замислювалася до якої суб-культурі ставлюся просто завжди робила і роблю що мені подобається але якщо розглянути мої інтереси: любов до чорного кольору, готик року і шалене вивчення філософією то я напевно гот мені всі друзі про це говорять хоча для мене це не має ніякого значення.

4. Чи існують зараз Хіппі?

Існують. Взагалі їх залишилось мало їх можна зустріти рідко вони не дуже часто зявляються на люди. Вони обєднуються в групи тому що їх стало мало і їм треба триматися разом.

5. Чому люди так негативно ставляться до субкультур?

Тому що субкультура носить замкнутий характер тримається відособлено і не завжди несе позитивну смислове навантаження що згубно для неповнолітніх з незміцнілою психікою.

1.Як ви відноситись до сучасних молодіжних субкультур ?

Я відношусь нормально до них. Іноді їх не розумію тому що кожна із них уособлює свої традиції. У кожної з них є своя специфіка у кожного свій колір одягу,волося слухають різну музику як кажуть кожному свій стиль.

2.Чим відрізняється гот від емо?

Вони відрізняються одягом у емо одяг рожевий із чорним,а у готів одяг чорний . Ще відрізняються поведінкою ставленням до життя. Готи повязують себе з потойбічними силами проводять ритуали і жертвоприношення. Емо дуже емоційні люди із слабою психікою. Вони нікому нічого не роблять.

3.Яка субкультура Вам ближче всього?

Взагалі мені дуже подобається геймери я дуже полюбляю грати ігри по 8 годин і більше. Дуже подобається грати в гонки. Ця субкультура мені ближче. Іноді я не спілкуюсь зі своїми друзями ,батьками тому що вони не розуміють мене і тому ігри мені допомагають не повертатись до реальності.

4. Чи існують зараз Хіппі?

Так існують. Взагалі їх залишилось дуже мало вони збираються в окремих місцях зі своїми однодумцями. Приїжджають на фестивалі ця субкультура вже не так популярна як була раніше. Їхній світогляд на життя дуже простий вони хочуть щоб була любов в усьому світі.

5. Чому люди так негативно ставляться до субкультур?

Я незнаю. Я проти неї нічого не маю якщо подивитися з іншої сторони то субкультури якісь замкнуті. Люди до них ставляться негативно тому що не розуміють їх взагалі. Якщо придивитись до них зрозуміти їх то вони покажуться людям з іншої сторони. Тому не треба відноситись до них негативно.

АНАЛІЗ

Якщо брати до уваги всі відповіді на питання можна зрозуміти кожну людину яка відноситься позитивно чи негативно до тої чи іншої субкультури вона не розуміє її. Якщо підійти близько і придивитись до неї вона як відкрита книга. Юнацтво відчуває себе некорисним та безпощадним у великому суспільстві, яке належить головним чином дорослим, воно потребує й чекає підтримки. Тому на допомогу повинні прийти дорослі, спрямовуючи цю активність у позитивне русло та підтримуючи її. Саме тому молодь об’єднується за спільними проблемами й інтересами. Вони зробили свій «мікросвіт», до якого дорослим вхід заборонено. В цьому світі є однодумці, як правило,які заперечують «дорослу» культуру. На цьому етапі створюються неформальні молодіжні об’єднання, в яких домінуючим питанням є «Хто я?» Тобто, поява різноманітних об’єднань, молодіжних субкультур.