Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТОДИЧКА (Автосохраненный).docx
Скачиваний:
38
Добавлен:
26.03.2015
Размер:
5.09 Mб
Скачать

1 Мета курсового проекту

Метою курсового проектування "Мікропроцесорні системи" є:

узагальнення, закріплення й поглиблення знань по дисциплінах, пов'язаних із проектуванням засобів мікропроцесорної техніки : "Мікропроцесорні системи", "Компютерна електроніка", "Мікросхемотехніка" шляхом самостійного рішення комплексної задачі розробки мікропроцесорної системи

Змістом курсового проекту є розробка мікропроцесорної керуючої системи, що реалізує завдання і розробка програмних засобів системи, що забезпечує виконання заданого алгоритму керування. Завдання повинно бути доведено до принципової схеми пристрою (мікропроцесорної системи)

У процесі виконання курсової роботи студенти:

  • поглиблють знання по дисциплінам, пов’язаним з темою курсового проекту;

  • придбають навички самостійного опрацювання з технічною літературою ;

  • вчаться складати , аналізувати і розраховувати електронні схеми;

  • вчиться складати програмне забезпечення ;

  • вчаться оформляти технічну документацію.

У ході курсового проекту необхідно розробити структурну і принципову схему МПС на основі наперед проведеного аналітичного огляду роботи МПС, провести розрахунок елементів схеми, скласти алгоритм роботи та програмне забезпечення , провести імітаційне моделювання роботи МПС.

Змістом курсового проекту є розробка мікропроцесорної керуючої системи, що реалізує задані взаємодії з об'єктом керування (ОК) і розробка програмних засобів системи, що забезпечують виконання заданого алгоритму керування.

2 Умови виконання і захист курсового проекта

Курсовий проект виконується за завданням , приведеним в ДодаткуA1-А6. Варіанти завдання видаються викладачем. Форма бланку завдання на курсову роботу приведена в ДодаткуA7. Усі дані завдання повинні бути записані в бланк завдання. Дати видачі і прийняття завдання до виконання, а також необхідні записи виконують рукописним способом тушшю, чорнилом або пастою темного кольору (чорний, синій, фіолетовий). Завдання складається керівником курсового проекту, погодиться зі студентом, що виконує проект. До завдання додається графік виконання проекту, додаток А-8. Завдання на проектування в зміст проекту не вносять.

За графіком виконання проекту припускається 9 етапів , максимальна оцінка кожного етапу указана у додатку А-8. Після закінчення терміну здачі бали за етап скидаються на нуль, не виконаний етап додається з індексацією:

0.5 етапу- 75%

На 1 етап -50%

1.5 етапу - 25%

При затримки більше 1.5 етапу -0%

Після виконання всіх етапів роботи над курсовим проектом студент може набрати максимум 10 балів, при захисті роботи студент може підтвердити ці бали, збільшити на два бала , або зменшити на два бала.

Закінчена і оформлена курсова робота здається на перевірку викладачеві. За наявності зауважень студент повинен дати на них письмову відповідь, а при необхідності внести до роботи виправлення. Після доопрацювання і виправлень курсова робота допускається до захисту.

Титульний лист виконується за формою,додатку А-9.

Захист роботи проводиться кожним студентом індивідуально,у присутності комісії, яка оцінює курсовий проект студента. На виклад основного змісту роботи студентові дається близько 7 хвилин, відповідь повинна ілюструватися графічним матеріалом, або презентацією.