Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Англ

.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
35.84 Кб
Скачать

Тримайте здорового теляти

Стригучий лишай є, ймовірно, найбільш поширеним недугою серед молодих телят. Це паразити, які впливають на верхній шар шкіри, викликаючи кругової голі плями на шкурі, покриті корочками. Лікування складається з очищення уражених ділянок з жорсткою щіткою, поки наліт видаляється. Коли це буде зроблено міцним розчином настоянки йоду повинні бути застосовані. Три або чотири процедури, як правило, прояснити умови. Суміш з однієї частини настойки йоду і трьох частин гліцерину також хороший для лікування стригучого лишаю. Вона прилипає краще, ніж настоянка йоду в спокої і не так схильні надходити на ділянку шкіри, де вона не потрібна.

Пневмонія поширена серед телят особливо восени та ранньою весною місяців. Симптомами є кашель, млявість, швидку і утруднене дихання, підвищена температура. Смерть може призвести до декілька годин або кілька днів.

Воші можуть завдати значної шкоди в групі телят

вони викликають надмірне тертя і рвані поява теляти у зв'язку з випаданням волосся

теляти також стає тонкою і марнотратний

чистих приміщень є першим кроком я вошей профілактики

якщо теля заражене вошами купання теляти і зрошування його

розбавленим розчином є досить ефективним

2 чи 3 лікування з інтервалом у тиждень буде необхідно

керосинова умульсия ймовірно, краще для лікування погано заражених телят

Промоїни бувають двох типів, що в результаті травлення та інфекційні типу. Колишній зазвичай викликається перегодовування, порушення кількості корму, частково зіпсовані корми, і бруд, або в корм або годування посуд. Щоб подолати проблеми, спочатку усуньте причину, потім розрізати трохи назад на корму і бути обережними температури молока і води, якщо це руки годували.

Правила футів (фут гниль), як правило, в гіршому випадку в мокрих, брудних втратив.Він починається як запалення ніг, починаючи від пальців ніг.Це може вплинути на одну або кілька футів. Припухлість і почервоніння відзначається по всьому копита тепло і на просунутій стадії пухлина поширюється від стопи до коліна.

Тварина дуже кульгавий і відображає ознаки сильного болю. Якщо розглядати тварина може померти або втратити ногу. Лікування дуже просте і складається з очищення ноги, особливо між пальцями, і застосовуючи розчин формальдегіду і гліцерину (половина на половину). Щоденні процедури протягом двох або трьох днів зазвичай достатньо.

Тверження

1 стригучий лишай вражає верхній шар шкіри. 2 десять процедур, як правило, з'ясувати стан телят з стригучий лишай 3 суміш з трьох частин йоду і двох частин гліцерину добре для лікування стригучого лишаю 4 симптомами пневмонії є млявість, підвищена температура, кашель 5 телят вошами тонкі і марнотратний 6 Два або три процедури інтервалом в один місяць буде необхідно для лікування педикульозу 7 / для подолання промоїни бути обережним температури молока і води 8 фол ногою починається запалення колінного 9 тварина з фолом ноги дуже кульгавим 10 щоденних процедур протягом десяти днів зазвичай допомагають відновити

Питання

1. Що впливає на стригучий лишай? 2. Скільки процедур проясниться стан? 3. Чому сумішшю йоду і гліцерину краще, ніж настоянка йоду в спокої? 4. В яку пору року є пневмонія спільного? 5. Що є першим кроком у профілактиці педикульозу?

6.Який вид емульсії краще для лікування зараженних телят?

7.чи перегодовування спричиняє?

8.шо є 1-шим кроком щоб подолати?

9.де ж запалення ноги починаються?

10. лікування брудних ніг складаються з?

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]