Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст. 40 Доручення слідчих дій

.doc
Скачиваний:
67
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
29.7 Кб
Скачать

Начальнику Н-ського РУ

ГУМВС України в

Н-ській області

Н-ову А.А.

ДОРУЧЕННЯ

оперативному підрозділу на проведення слідчих (розшукових) дій

(у порядку п. 3 ч. 2 ст. 40 КПК України)

М. Н. 1 січня 2013 року

У провадженні слідчого відділу Н-ського РУ ГУМВС України в Н-ській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 від 01.12.2012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України за фактом вбивства П.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що 01.12.2012 приблизно о 19.00, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, П. разом з І., знаходячись у будинку, розташованому за адресою: Н-ська область, м. Н., вул. Н-ська, №5, у результаті сварки, викликаної особистими неприязними стосунками, нанесли один одному удари руками і ногами по різних частинах тіла. Під час бійки П. впав на підлогу, після чого І. з метою умисного вбивства наніс чотири удари сокирою по голові П., спричинивши йому рублені рани голови, та з місця події зник.

Із показань підозрюваного І. вбачається, що знаряддя вбивства він сховав у духовці газової плити у своєму помешканні за адресою: м. Н., вул. Н-ська, 5. Зазначене вище підтверджується показаннями свідків Б. та Ч., а також іншими матеріалами.

Ухвалою слідчого судді Н-ського районного суду Н-ської області С. від 30.12.2012 надано дозвіл на проведення обшуку за вищевказаною адресою з метою відшукання знаряддя злочину.

Ураховуючи викладене, керуючись п. 3 ч. 2 ст. 40 та ст. 41 КПК України, -

ПРОШУ:

1. Доручити оперативному підрозділу Н-ського РУ ГУМВС України в Н-ській області з метою відшукання знаряддя злочину провести обшук за місцем проживання І.

2. Матеріали виконаного доручення направити у слідчий відділ.

Додаток: ухвала слідчого судді Н-ського районного суду Н-ської області С. від «__».«___».20__ року.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області _____________