Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Бізнес план.doc
Скачиваний:
49
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
207.87 Кб
Скачать

4. Управління і власність

Підприємство “Перепілка” буде створено у формі приватного підприємства. Превагами вибору даної юридичної форми є спрощена система оподаткування, незначні витрати на управління тощо. Позитивним є те, що підприємство сплачуватиме єдиний податок. Виходячи з певних визначених меж ставка податку становить – 150 грн. Крім того, так як наше підприємство здійснює свою діяльність з використанням найманої праці (робітники – 2 чол.), ставка єдиного податку збільшується на 100% і становить – 300 грн.

Управління діяльністю, а також обов’язки бухгалтера та фінансиста здійснюватимуться власником самостійно. Власник підприємства займатиметься кадрами (прийомом на роботу і звільненням), складатиме договори про оптову реалізацію продукції клієнтам-замовникам, вестиме всю фінансову діяльність підприємства (нарахування і сплата податків, розподіл прибутку, розрахунок і видача заробітної плати персоналу підприємства та ін.).

Власник планує (на перший-другий роки функціонування) наймати двох працівників. В процесі подальшої діяльності підприємства передбачається надання премій за успішне виконання своїх обов’язків працівниками.

Графік освоєння виробничих потужностей підприємства “Перепілка” зобразимо за допомогою таблиці 3.

Таблиця 3

Графік освоєння виробничих потужностей і реалізації продукції ПП “Перепілка”

Перелік заходів

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

1

Маркетингові дослі-

дження галузі та кон-

курентного середови-

ща

+

2

Складання бізнес-пла-

ну

+

3

Пошук приміщення, початковий ремонт, укладення договору оренди

+

4

Придбання обладна-

ння

+

5

Підбір кадрів

+

6

Вирощування та збут продукції

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Виходячи з даної таблиці 3, можна зробити висновок, що реалізовувати продукцію птахівництва (перепелині яйця) фірма почне вже з четвертого місяця.

Для відкриття даного підприємства необхідно також зібрати пакет документів. Він складається з дозволу обласної санепідемстанції на відповідність приміщення для утримання птиці і низки інших документів (дозволи з пожежної інспекції та ін.).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]