Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РНП МПС маг.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
244.74 Кб
Скачать

2.4 Курсова робота

Мета курсової роботи

Метою курсової роботи є: придбання студентами навичок застосування ЦСП сімейства ADSP-21хх для створення МПС захисту інформації; засвоєння студентами методології програмування різноманітних криптографічних алгоритмів на мові CІ та асемблері ЦСП; дослідження отриманих результатів розробок програм.

Типове завдання на курсову роботу

Розробити програму для ЦСП АDSP-2181, що реалізує один із заданих криптографічних алгоритмів (AES, DES, 3-DES, ГОСТ 28147-89, RC-4, SHA-1, MD-5, RSA , DSA и др.)

Продемонструвати працездатність розробленої програми на базі лабораторного стенда.

Досліджувати ефективність програми за швидкістю виконання криптографічного алгоритму.

Оформити пояснювальну записку по звіту про зроблену роботу.

Студенті самостійно вивчають задані криптографічні алгоритми, вибирають найбільш оптимальні варіанти їх реалізації на МП, складають блок-схему програми і розробляють відповідну програму для ЦСП.

Обов'язкові вимоги до програми

Програма повинна відповідати розробленою блок схемі.

Програма повинна бути набором текстів модулів підпрограм на мові асемблера ЦСП ADSP-2181 і файлів, що включаються, розроблених за допомогою текстових редакторів EDIT.com, NOTEPAD, WORDPAD, WORD.

Програма повинна проходити асемблювання і лінкування.

Ехе-файл програми, що згенеровано, повинен завантажуватися і працювати в лабороторном стенді на базі налагоджувальної системи EZ KIT LITE.

Всі команди повинні мати текстові пояснення.

Як мову пояснений можна використовувати українську, російську та англійську мови, але вона повинна бути одна для всех текстовых документов програми.

У тексті заголовка головного модуля програми повинна бути приведена інформація про автора програмі.

Додаткові вимоги до програми наведені в методичних вказівках.

Оцінювання курсової роботи

Програма повинна бути реалізована з урахуванням обов'язкових та додаткових вимог. При реалізації обов'язкових вимог до програми курсова робота студента, з урахуванням якості пояснювальної записки, може бути оцінена максимум у 60 балів. При реалізації додаткових вимог бал за КР може бути збільшений. Орієнтована кількість додаткових балів за реалізацію розширеної версії програми указана в додаткових вимогах до КР. Студент самостійно вибирає кількість і тип реалізованих додаткових вимог, а також може самостійно поліпшувати можливості програми, що буде оцінено керівником КР. У будь-якому випадку максимальний бал за виконану роботу не може перевищувати 100 балів.

2.5 Самостійна робота студентів

Самостійна робота студентів над лекційним матеріалом повинна виконуватися систематично. Після кожної лекції студент повинен вивчити весь матеріал за конспектом і по пропонованій літературі. Питання, що виникли при цьому, необхідно з’ясувати з викладачем на найближчій консультації.

Перед черговою лекцією слід по пропонованій літературі ознайомитись з матеріалом наступної лекції, що дозволить свідомо і критично віднестись до матеріалу, що викладається лектором.

Підготовка студентів до виконання лабораторних робіт полягає в наступному: закріплення теоретичного матеріалу за темою лабораторної роботи, проробка матеріалу з методичних вказівок для проведення лабораторної роботи, підготовка відповідей до контрольних запитань та виконання домашнього завдання.

Під час вивчення курсу рекомендовано користуватися літературою [1–9].

Кількість годин самостійної роботи, яка відводиться студентам на вивчення матеріалу курсу та підготовки до лабораторних робіт, приведено в розділі «Структура та зміст дисципліни».