Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
168
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
1.4 Mб
Скачать

Іv. Фінансове забезпечення

Фінансування загальноосвітніх навчальних закладів із спеціальними класами здійснюється засновником (власником) або уповноваженим ним органом у встановленому законодавством порядку.

V. Контроль за діяльністю спеціальних класів у загальноосвітніх навчальних закладах

Державний контроль за діяльністю спеціальних класів у загальноосвітніх навчальних закладах здійснюється у встановленому законодавством порядку.

Директор департаменту загальної

середньої та дошкільної освіти О.В. Єресько

Міністерство освіти і науки України

Національна академія педагогічних наук України

НАКАЗ

23.06.2011 р. м. Київ № 623/61

Зареєстровано

в Міністерстві юстиції України

06.12.2011 за № 1407/20145

Про внесення змін до Положення про центральну та республіканську (Автономна Республіка Крим), обласні, Київську та Севастопольську міські, районні (міські) психолого-медико-педагогічні консультації

Відповідно до Закону України "Про Загальнодержавну програму "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року", статей 18 і 29 Закону України "Про загальну середню освіту", статті 33 Закону України "Про дошкільну освіту", пункту 3 Плану заходів щодо запровадження інклюзивного та інтегрованого навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на період до 2012 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1482-р, з метою надання органам управління освітою, охорони здоров’я, соціальної політики кваліфікованої допомоги щодо забезпечення конституційних прав дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку, у тому числі дітей-інвалідів, визначення для них адекватних форм психолого-педагогічної, соціально-медичної допомоги

Наказуємо:

1. Унести зміни до Положення про центральну та республіканську (Автономна Республіка Крим), обласні, Київську та Севастопольську міські, районні (міські) психолого-медико-педагогічні консультації, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України від 07.07.2004 № 569/38, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.07.2004 за № 931/9530, виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій створити умови для функціонування діючих, удосконалення мережі районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій та забезпечити керівництво їх діяльністю.

4. Центральній психолого-медико-педагогічній консультації здійснювати науково-методичне забезпечення діяльності республіканської (Автономна Республіка Крим), обласних, Київської та Севастопольської міських, районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій, координувати їх роботу, забезпечувати дотримання державних вимог до змісту їх діяльності, форм і методів роботи консультантів.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Б.М. Жебровського та віце-президента Національної академії педагогічних наук України В.І. Лугового.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністерство освіти і науки України

Д.В. Табачник __________________

Національна академія педагогічних наук України

В.Г. Кремень _______________________

ПОГОДЖЕНО:

Заступник Міністра фінансів України

С.О.Рибак

ЗАТверджено

Наказ Міністерства освіти і науки України,

Академії педагогічних наук України

Соседние файлы в папке Документы ПП СП