Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ_КР_Біржова діяльн.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
243.71 Кб
Скачать

Структура й обсяг окремих частин контрольної роботи

Назва розділу

Кількість сторінок

Зміст

0,5

Вступ

0,5

Загальна частина

не менш ніж 7

Висновок

1

Список використаної літератури

1

Додатки

не враховується

Робота над контрольною роботою включає такі етапи:

  1. Ознайомлення із завданням на виконання контрольної роботи.

  2. Вивчення та характеристика законодавчого забезпечення з біржової діяльності в Україні: Законів України «Про товарну біржу», «Про цінні папери та фондовий ринок».

  3. Самостійне складання попереднього плану теоретичної частини роботи.

  4. Підбір літературних джерел та фактичного матеріалу згідно з планом.

  5. Безпосередня робота над виконанням контрольної роботи.

  6. Складання списку використаних джерел.

  7. Оформлення контрольної роботи згідно до вимог методичних вказівок.

2. Оформлення структурних елементів контрольної роботи

При написанні контрольної роботи слід дотримуватись наступних основних вимог з оформлення.

Титульний лист контрольної роботи має єдину форму, зразок титульного аркуша контрольної роботи наведено у Додатку Б.

Загальна частина. Контрольна робота виконується у друкованому або рукописному варіанті. Якщо робота пишеться від руки, то почерк повинен бути розбірливим і доступним для сприйняття. Обсяг контрольної роботи в друкованому вигляді - 10-12 аркушів формату А4, в рукописному - 13-14 аркушів формату А4.

При оформленні роботи повинні бути дотримані такі вимоги (Додаток В):

- Контрольна робота виконується державною мовою України на аркушах білого паперу формату А-4 (210х297 мм) із написанням з однієї сторони і дотриманням розмірів полів від краю аркуша: верхнє й нижнє - 20 мм, ліве - 30 мм, праве - 10 мм. Текст друкується шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14, через 1,0 інтервалу. Абзацний відступ – 1,25.

- При написанні контрольної роботи слід уникати книжкових висловів та фраз. Необхідно самостійно формулювати свої думки. Кожне питання, зазначене в плані теоретичної частини контрольної роботи, повинно мати свій заголовок. Назва пунктів плану повинна бути короткою й лаконічною, відповідати змісту теоретичної частини і мати порядкову нумерацію.

- Заголовки змісту друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Нумерація сторінок починається з титульного аркуша арабськими цифрами у нижньому правому куті. На титульному аркуші номер не проставляється. За титульним аркушем розміщується оформлене завдання на контрольну роботу. Зміст роботи подається на другій сторінці.

- При написанні контрольної роботи студент повинен посилатися на джерела одержання вихідного матеріалу. В разі посилань на джерела з великою кількістю сторінок необхідно зазначити конкретні сторінки цього джерела. Посилання в тексті контрольної роботи на джерела слід зазначати порядковим номером за переліком посилань, виділеним двома квадратними дужками, наприклад, [2, с.12-13].

Список використаних джерел. Список використаних джерел слід розміщувати в такій ієрархічній послідовності:

  1. Законодавчі акти Верховної Ради України.

  2. Укази Президента України.

  3. Постанови Кабінету Міністрів.

  4. Нормативні документи.

  5. Монографічна література й підручники.

  6. Періодичні видання.

Бібліографічний опис джерел має відповідати вимогам ДСТУ 7.1–2006. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис, чинний із 10 листопада 2006 р. (Додаток Г)

Бібліографічний опис книги (підручника, посібника, монографії тощо) повинен містити прізвище та ініціали авторів, назву книги, місце видання, видавництво, рік видання і кількість сторінок.

Прізвище автора потрібно зазначати в називному відмінку, а заголовок книги – в тому вигляді, в якому він наведений на титульній сторінці.

Місце видання необхідно писати повністю в називному відмінку, скорочуючи назви таких міст – Київ (К.), Львів (Л.), Москва (М.), Санкт-Петербург (С.-Пб.). Назва видавництва подається в називному відмінку, а рік видання – цифрами без слова «рік». Зазначається кількість сторінок із скороченням слова «сторінка» – с.