Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

сценарій весілля Струганців

.docx
Скачиваний:
65
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
22.31 Кб
Скачать

Благословення молодого

Молодий кланяється батькам вдома.

Брама

Поклін в хаті молодої

(староста «молодята просять благословення по першому разу, по другому, по третьому»)

Зустріч молодих

Ну ось нарешті, позаду залишились шалений марафон благословінь, переїздів викупів молодої, фото та відео сесій в різних куточках міста, де молодята взагалі ніколи не були. Молодята навчились синхронно кланятись. Посміхатись тільки в сторону фотокамер. І ось вони вже чекають на ваші привітання та овації.

Дороге паньство прошу зустрічати шаленими оплесками, сильний мужний красивий та найкращий наречений Володимир.

Шановні гості а зараз хто має чорні окуляри надіньте, щоб не осліпнути від цієї божественної раси, незрівнянна, ніжна, чарівна, витончена, заворожлива і найкрасивіша наречена Марія.

Батьки зустрічають молодят хлібом та сіллю. Молодята кусаєте синхронно хліб а тепер посоліть один одному і нехай це буде перший і останній раз коли ви один одному насолили. А тепер погодуйте один одного.

Привітання молодих.

Батьки вітають почерзі. Староста відкриває шампаньке наповнює келихи молодят і батьків. Під хвилю цих чарівних побажань прошу всіх гостей перевірити конверти і приступити до вітань молодих з найпрекраснішим днем в їхньому житті.

Початок застілля

А зараз дорогі матусі візьміть рушика та міцно звяжіть руки наших молодят і проведіть їх за святковий стіл.

Всі напевно задумалиьс а як же молодята будуть сидіти зі звязаними руками, а вони не будуть так сидіти. Матусі візьміть рушник і акуратно зніміть його нерозвязуючи передайте молодятами, а ви Володя та Маріє міцно затягніть вузол. Після весілля повісите його вдома над іконою і лиш на ваше золоте весілля знімите його щоб ваші онуки постелили вам його до ніг.

За доброю українською традицією кожна спарава повинна починатись з молитви і сьогоднішнє весілля ми також почнемо з молитви прошу всіх встати.

Молитва . Читає староста або найповажніший чоловік в родині.

Дорогі друзі , ну от ми розсілися , озирнулися , посміхнулися один одному. Значить , пора починати. Для успішного святкового старту я хотів би , щоб ми дотрималися маленької формальності. Всіх чоловіків я прошу бути виключно галантними і доглядати за дамами , ну а Вас милі жінки я прошу прихильно, уважно і вдячно приймати залицяння чоловіків.

Перший тост за щастя молодих . Дорогі друзі , прошу Вас звернути свої погляди на винуватців торжества , на молоде подружжя Володю та Марію сьогодні вони показали які вони щасливі з того що поєднали себе вузами шлюбу, тож випиймо за те щоб ці вузи були міцними, витримали будь як випробування і ніколи не розімкнулись.

Після цього можна давати слово батьками дружбам друзям та робичам.

Конкурс для старостів

Весільний зал ділиться на дві половини старости в руках триматють пляшки з горілкою та вином і після сигналу повинні наповнити келихи всіх гостей напитками. Хто перший справиться той переміг.

Дарунок сертифікат на

Гірко молодим

Не будемо їсти не будемо пити просим молодого щоб посолодити. Гіркая гіркая гіркая вода най ся поцілує пара молода. Гірко гірко гірко .

Гірко дружбам

Ой не будем пити тую гірку юшку най си поцілує перший дружба дружку. Гірко.

Ой шо то за дружба шо то за зараза він боїться дружки як противогаза Гірко

Сидить дружба за столом кулаком підперся він би дружку цілував та ще не нажерся Гірко

Їхала машина заїхала в грушку нехай поцілує другий дружба дружку Гірко

Сидить дружба за столом ногами тупоче вона би ся цілувала а дружба не хоче Гірко.

А другого дружбу треба в школу дати щоб його навчили дружку цілувати Гірко

а той менший дружба він нам не родина не цілує нашу дружку бо він ще дитина. Гірко!

якщо дружба не цілує свою дружку.

Ми не будем пити Тую гірку юшку Най си поцілує Старший дружба ДРУГУ дружку

Доки та горілка  не залила очі  нехай поцілує  дружба кого хоче.

По ситуації.. навчання дружби цілованє.

Гірко батькам

НЕ будемо пити з стакана малого нехай поцілує теща зятя свого Гірко.

Не будемо їсти ту обгризлу кістку нехай поцілує свекруха невістку Гірко

Старостам

Не бужемо пити тую бурачанку нехай поцілує староста коханку. Гірко

Не будемо пити впадем на коліна нехай поцілує когось старостіни. Гірко

по ситуації

Оператору

Музикам

Дорогі молодята шановне паньство а зараз прошу пройти на танцювальний майданчик.

Дорогі гостоньки зараз ви побачете найпрекрасніший танець у виконанні наших молодят. Нехай цей танець запамятається вам на усе ваше спільне життя.

Це було най прекрасніший танець. Постарайтесь жити так як танцюєте синхронно з підтримками, ніжно, щиро, з любовю в серцюх довго-довго. Гірко молодятам Гірко гірко.

А зараз прошу всіх до танцю. Хлопці беріть дівчат за ручки і вйо гулюти)

Конкурс 1 «танцювальний алфавіт»

Потрібно 6 – 10 пар. Всі танцюють коли музика зупиняється ведучий оголошує букву напкиклад О і пара спільно повинна показати цю букву з допомогою своїх тіл. Пара яка не може зобразити вибуває.

Дарунок Сертифікат на спільний похід на піцу в будь який зручний моменти для вас.

Конкурс 2. «З кріслом» перед конкурсом принести тарілку мясного

Потрібно 5 хлопців і 4 крісла.

Грає музика хлопці танцюють кругом крісел зупиняється музика хлопці виконують завдання і тоді сідають на крісло. Хто не встиг сісти той вибуває.

Завдання 1. Сісти на крісло з жіночою туфелькою

Завдання 2. Нагодувати страосту або оператора ковбасою

Завдання 3. Поцілувати одну з старості ( буль-яку)

Завдання 4. Сісти на крісло з дівчиною на руках

Дарунок сертифікат на один похід з молодим на пиво. В будь який зручний для вас час.

Конкурс 3. «Наливайко» (дві команди по 10 учасників) - формуються дві команди по десять чоловік і перед кожною командою ставиться стільчик на якому стоїть пляшка вина або горілки, тарілочка м'ясного та стаканчик. По команді ведучого з кожної команди учасник під номером першим підбігає до стільчика і наливає з пляшки в стаканчик, та швиденько повертається і стає позаду своєї команди. Учасники під номером другим підбігають до стільчика, швиденько випивають і стають позаду своєї команди. Учасники під номером третім підбігають до стільчика, швиденько закушують і стають позаду своєї команди. Якщо почерговість в командах не зіб'ється, то кожен з учасників має налити,випити і закусити.

Конкурс 4. "Струмочок"

На підлогу вистилається доріжка шпалер. Дівчатам пропонується широко розставляючи ноги, пройти по "струмочку", не замочивши ніг. Після першої спроби пропонується повторити прогулянку по струмочку, але вже із зав'язаними очима. Всі майбутні учасниці гри не повинні бачити, як попередні учасниці проходили струмок. Пройшовши струмочок із зав'язаними очима, наприкінці шляху, знявши з очей пов'язку, жінка виявляє, що на струмочку лежить чоловік, лицем догори (чоловік лягає на шпалери вже після того, як виконане завдання, але ще не знята пов'язка з очей учасниці). Жінка бентежиться. Запрошується наступна учасниця, і, коли все повторюється знову, перша конкурсанта від душі сміється. А потім третя, четверта... Всім весело!

Конкурс 5. «Упізнай наречену по коліну»

Один із найпопулярніших весільних конкурсів. Дівчата (можна і чоловіків) сідають на стільці, а наречена із зав'язаними очами повинна вгадати по коліну свого коханого.

На крісло сідають і хлопці і дівчата а наречений вгадує по коліні наречену