Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Бізнес план ( конопніцкий).docx
Скачиваний:
49
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
35.13 Кб
Скачать

Підприємство: ТОВ «НІКО-Транссервіс»

Бізнес - план виробничої діяльності підприємства по перевезенні вантажів

Для представлення : кафедра машинознавства

Адреса підприємства : м.Тернопіль, вул. Стуса 5

Укладачі : Конопніцкий Ігор, Луцик Ірина Богданівна

м. Тернопіль, 2014р.

1 . Вступ

Даний бізнес план призначений для ознайомлення потенційних інвесторів з планами подальшої комерційної діяльності та розвитку ТОВ НІКО-Транссервіс. Дане підприємство надає своїм клієнтам послуги з вантажоперевезень різними видами транспорту фізичним та юридичним особам, а також надання супутніх послуг, як експедирування і охорона вантажів, розвантажувально-вантажні роботи, пакувальне виробництво, надання послуг автосервісу, надання різних послуг виробничого характеру.

Розвиток цієї діяльності буде супроводжуватися розробками і впровадженням нового обладнання для перевезення вантажів та здійсненні навантажувально- розвантажувальних робіт.

2 . Опис підприємства

Товариство з обмеженою відповідальністю  «НІКО-Транссервіс» є спільним підприємством, яке засноване на власності засновників, з правом найму робочої сили і діє на принципах повного госпрозрахунку, несе відповідальність за результати своєї діяльності, за виконання взятих на себе зобов’язань перед бюджетом, кредиторами, банками, трудовим колективом. Підприємство працює на основі статуту. Статут був розроблений на основі і згідно із Законом України «Про підприємництво».

В економічній ситуації на ринку послуг вантажних доставок на перший

погляд може здатися , що ринок перенасичений , але при розумному плануванні діяльності і розвитку фірми (вкладення коштів у придбання або розробку нового обладнання, використання нових автомобілів) існує реальна можливість для фірми зайняти стійку позицію на ринку.Оскільки клієнтами фірми є споживачі послуг з середніми і вище середніми доходами тому звернення до нашого підприємства дозволить їм з економити приблизно 50-80 євро порівняно з великими фірмами.Також слід сказати що діє гнучка система знижок для постійних клієнтів.Якщо говорити про працівників то вони в нас є висококваліфіковані з великим стажем роботи,які довезуть ваш вантаж швидко і без пошкодження.Автопарк являє собою найновіші автомобілі марок Мерседес,Івеко,Камаз,МАН,ДАФ. Можливе також виконання навантажувально – розвантажувальних робіт.

Товариство несе відповідальність за своїми зобов'язаннями всім належним йому майном. Вищим органом управління товариства є загальні збори співробітників. Загальне керівництво суспільством здійснює директор, вибраний зборами співробітником .

Директор буде керувати суспільством відповідно до чинного законодавства виробничо-господарської і фінансово-економічною діяльністю підприємства, несучи всю повноту відповідальності за наслідки прийнятих рішень, збереження та ефективне використання майна підприємства, а також фінансово-господарські результати його діяльності. Організовує роботу і ефективну взаємодію всіх структурних підрозділів.