Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodychka_kursova_dyplomna.doc
Скачиваний:
113
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
513.02 Кб
Скачать
  1. Графік підготовки курсових та кваліфікаційних дипломних робіт бакалавра, магістра та спеціаліста

Затвердження тем і керівників курсових робіт, кваліфікаційних робіт бакалавра, спеціаліста та магістра відбувається протягом двох останніх тижнів вересня та першого тижня жовтня у такому порядку:

  • До кінця вересня студенти обирають теми курсових та кваліфікаційних робіт із «Орієнтовного переліку тем курсових та кваліфікаційних робіт», затвердженого кафедрою міжнародного бізнесу та світової політики. Якщо студент здійснює наукові дослідження по темі, яка не врахована в «Орієнтовному переліку», то він може, за підтримки наукового керівника студентського дослідження, запропонувати свою тему роботи. Теми затверджуються згідно з поданою студентом на кафедру заявою (додатки А, Б). Після того, як розгляд пропозицій студентів і затвердження тем відбулися, студенти можуть змінювати теми лише за вмотивованою заявою, яка розглядається та затверджується на засіданні кафедри.

  • Студенти заочної форми навчання обирають теми курсових та дипломних робіт до кінця першої сесії навчання.

  • Закріплення теми дипломної роботи, призначення наукового керівника та консультантів (за необхідністю) затверджується розпорядженням декана факультету не пізніше 1 жовтня (для студентів денної форми навчання) та 1 листопада (для студентів заочної форми навчання залежно від графіка навчального процесу).

  • Тиждень самостійної праці (як правило, середина - друга половина жовтня) повинен завершитися затвердженням планів робіт, поданих керівникові за відповідною заявою (додаток В).

  • Останній навчальний день осіннього семестру є кінцевим терміном для подачі керівникові частини тексту роботи (вступ та один розділ)1.

  • На початку квітня студенти подають науковому керівникові перший варіант роботи2.

  • Кінець квітня, як правило, є терміном подачі кінцевого (виправленого) варіанту роботи3.

  • Протягом травня керівники перевіряють роботи і подають відгуки та рецензії з пропонованою оцінкою; відбуваються захисти, за результатами яких автори кращих робіт отримують можливість представити їх на щорічній студентській конференції4.

Студент отримує на кафедрі календарний план підготовки роботи (додаток Г), згідно з яким готує матеріали та отримує відмітки в наукового керівника про виконання окремих етапів курсової роботи/дипломної роботи бакалавра, спеціаліста, магістера.

ВАЖЛИВО: при порушені термінів календарного плану керівник курсової чи кваліфікаційної дипломної роботи питання допуску до захисту такої роботи виносить на розгляд засідання кафедри.

1- Вступ та теоретичний розділ магістерської роботи студенти подають керівнику перед початком весняної заліково-екзаменаційної сесії.

2- Перший варіант магістерської роботи подається керівнику після завершення переддипломної практики.

3 - Кінець листопада є терміном подачі кінцевого (виправленого) варіанту магістерської роботи

4 - Протягом грудня керівники перевіряють магістерські роботи і подають відгуки та рецензії з пропонованою оцінкою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]