Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ

.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
93.18 Кб
Скачать

інформаційних листів про позитивний досвід та методичних рекомендацій з питань прокурорсько-слідчої діяльності (після схвалення методичними радами).

23. Прокуратурам вищого рівня не витребовувати від підпорядкованих прокуратур інформацію та дані, що не пов'язані з прокурорсько-слідчою діяльністю та звітністю.

24. Організаційно-контрольним підрозділам Генеральної прокуратури України і прокуратур обласного рівня:

здійснювати організаційне забезпечення управлінських заходів Генерального прокурора України і прокурорів обласного рівня, контроль за виконанням їхніх доручень, додержанням вимог наказів та інших документів з питань організації роботи;

вживати заходів, спрямованих на удосконалення форм і методів організації роботи, управління та контролю виконання;

активно впливати на стан планування, організації роботи колегій, виконавської дисципліни, виїздів до підпорядкованих прокуратур, аналітичної і методичної діяльності, вивчення та впровадження позитивного досвіду;

комплексно вирішувати питання, які потребують узгоджених дій структурних підрозділів апарату Генеральної прокуратури і прокуратур обласного рівня.

25. До організаційно-контрольних підрозділів призначати кваліфікованих і досвідчених працівників, що мають достатній практичний досвід роботи в органах прокуратури, у тому числі на керівних посадах, і здатні принципово виконувати покладені на них обов'язки.

Контроль за виконанням наказу покласти на заступників Генерального прокурора, прокурорів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, Дніпровського екологічного прокурора, військових прокурорів регіонів та Військово-Морських Сил України, міських, районних, міжрайонних і прирівняних до них прокурорів.

Наказ надіслати прокурорам Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, Дніпровському екологічному прокурору, військовим прокурорам регіонів та Військово-Морських Сил України, міським, районним, міжрайонним та прирівняним до них прокурорам, ректору Національної академії прокуратури України, довести його до відома прокурорсько-слідчих працівників.

Наказ Генерального прокурора України N 1 від 19 вересня 2005 року "Про організацію роботи і управління в органах прокуратури України" вважати таким, що втратив чинність.

Генеральний прокурор України

державний радник юстиції України

В. Пшонка