Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
otb.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
729.81 Кб
Скачать

Іі частина – Варіативна частина туристичного продукту Екскурсійна програма «Україна – Швеція – Малі – Куба – Україна»

09.06.201417.06.2014

8 Днів / 7 ночей

  • Кількість туристів– 2 дорослих та дитина: 1 чоловік, 1 жінка, 1 дитина (9 років)

  • Термін перебування– 8 днів, Пт-Вт, квітень, 2 або 3 тиждень місяця

  • Мета туристичної подорожі– відпочинок та відвідування Діснейленду

  • Характеристика туристів: молода сім’я

  • Розміщення в готелі 4* зі сніданками

  • Квитки до Дісней ленду всключено у вартість проживання

  • Трансфер аеропорт-готель-аеропорт:

  • Авіаквитки: Економ клас

Влітку, у кінці жовтня, на початку січня та середині квітня під час шкільних канікул діє знижка на всі авіаквитки розміром 20% від вартості квитка. Пасажирі вирішили летіти в економ класі.

  • Оформлення візи до США: 131 дол США незалежно від статі та віку

  • Туристи обрали переліт в економ класі та через Орландо

День 1. Україна-Швеція

Приліт в аеропорт Арланда , зустріч з представником Свеа Тур , трансфер в місто , індивідуальна оглядова екскурсія по місту ( 3 години) , включаючи пішохідну частину по Старому місту і зміну караулу біля Королівського палацу. Ви відвідаєте всі острови історичній частині Стокгольма , включаючи пролетарський Седермальм , аристократичний Естермальм , діловий центр міста Норрмальм , Лицарський острів , де живе всього одна людина. По ходу екскурсії будуть 2 зупинки на оглядових майданчиках , звідки відкривається найкращий вид на місто , після чого екскурсія продовжиться пішки по Старому городу.Ви побачите Королівський палац , найменшу скульптуру міста , середньовічний хайвей і вулицю шириною 90 сантиметрів. Тривалість екскурсії 3 години ( 2 години по місту і 1 годину пішохідна по Гамла Стану ) . Після закінчення екскурсії трансфер в готель 4 * в центрі міста , заселення в номери з сніданками .

17:00- Екскурсійна програма «Найкращі міста Стокгольму»(Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія. Тривалість 3 години)

Це екскурсія по найкрасивіших і цікавих місцях Стокгольма.Ви також дізнаєтеся цікаві факти і міфи цих місць. В рамках даної програми Ви побачите Королівський Палац , зведений у XVIII столітті в стилі бароко - найбільший діючий палац у Європі та побуваєте в чарівному Старому Місті , де на одній з дахів мешкав з дитинства знайомий Карлсон . Вулиці Старого Міста рясніють магазинчиками , в яких можна придбати різноманітні сувеніри на пам'ять , предмети старовини і багато іншого. Ви також відвідаєте центральну площу , набережну , побудовану в 1897 році для проведення Стокгольмської виставки , оглядові майданчики , з яких відкривається приголомшливий вид на місто і багато інших визначних пам'яток Стокгольма.Побувавши на екскурсії " Кращі місця Стокгольма " , Ви зможете сміливо заявити: «Я бачила Стокгольм у всій його красі!»

День 2. Стокгольм

Сніданок. 09:00 – Екскурсійна програма «Стокгольм з води»

Місто , побудований на 14 островах , славиться чарівними водними пейзажами , один іншого прекрасніше . C будь-який з його численних набережних відкриваються мальовничі й різноманітні види . У районах , що склалися в Середні століття: в Старому

місті і на острові Ріддархольмен , - в околицях музеїв на острові Юргорден , зі скель острова Седермальм і біля Ратуші погляду відкривається дивовижна краса . І , звичайно, не можна пропустити знайомство з містом з борту екскурсійного теплохода ; в мальовничому Cтокгольмский архіпелазі - більше 30.000 островів і острівців , проріджених шхерами .

18:00 – Повернення до отелю.

День 3. Швеція - Малі

Приліт в аеропорт Бамако,зустріч з російськомовним гідом, трансфер і розміщення в отелі.

Сніданок. 10:00. Ознайомлення з історією і культурою Бамако.

На сьогодні в Бамако проживає близько 1,6 мільйона чоловік. Демографічний вибух міста вражає: 2,5 тисячі жителів у 1884 році; 8 тисяч у 1908; 37 тис. у 1945; близько 100 тис. у 1960 (рік здобуття незалежності Малі). З того часу місто продовжує притягати сільське населення, яке прямує туди в пошуках роботи. Такий неконтрольований ріст чисельності населення провокує серйозні проблеми із міською екологією, каналізацією, пробками на дорогах, доступом до питної води тощо

Розсташований в тисячі кілометрів від Дакара та Абіджана або за 400 км від кордону з Гвінєю, в останні роки Бамако став перехрестям західної Африки. В місті проживають різноманітні етнічні групи як із самого Малі, так і з сусідніх держав.

День 4. Малі-Куба

Приліт в Гавану в аеропорт Хосе Марті , зустріч з російськомовним гідом , трансфер в в готель 4 * в центрі міста , заселення в номери з сніданками .

Сніданок. 10:00: Екскурсійні програми

1) Пішохідна екскурсія Колоніальна Гавана:

Примітки: рекомендується надіти зручний одяг та взуттяУ ціну не включені вхідні квитки в музеї .Поїздка включає : відвідування основнихвизначних пам'яток колоніальної Гавани ,оголошеної ЮНЕСКО надбанням людства , де Випобачите площі , фортеці , палаци і будівлі , зведенііспанськими колонізаторами в XVI - XVII столітті .Передбачено вільний час для покупкисувенірів , обід в ресторані , після якого Виогляньте пам'ятки сучасної Гавани : Капітолій , Президентський Палац , Площа Революції , центральні вулиці Гавани і знамениту набережну міста « Малекон ». Поїздка відбувається в автобусі з кондиціонером.

2) Гавана-Сіті Тур:

Відвідання одного з найкрасивіших міст Західної півкулі, повного музики, веселощів і неповторної історії, прекрасно збережений іспанський колоніальний місто, оголошений ЮНЕСКО «надбанням людства». Піша прогулянка з оглядом основних визначних пам'яток, площ, фортець, палаців і будівель, зведених в 16-19 ст. Огляд на автобусі сучасної Гавани, Капітолію, Музею Революції, Президентського Палацу, знаменитої набережної MALECON. Вільний час для покупки сувенірів.

3) Ромовий завод «Гавана Клуб»

Завод був відкритий 30 вересня 1919 в Санта-Крус-дель-Норте, в селищі, де з 1976 р. проводиться знаменитий ром «Гавана Клуб» і де ще зберігаються початкові складові частини фабрики. Кажуть що Аль Капоне часто відвідав завод під час сухого закону в США.

18:00- Повернення до готелю.

День 5. Гавана

Сніданок. 10:00

Пляж «Санта Марія»

Playas del Este - пляж Санта-Марія це найпопулярніший пляж поблизу Гавани, як у місцевих жителів так і у туристів. Кілометри білого піску, де завжди є місце, щоб усамітнитися. Для любителів тусовок завжди є музика, групи з гітарами. Це свого роду танцюючий диско-пляж. Його ще називають маленьким Варадеро. Шезлонги платні, присутні різні кафешки з їжею і ромом.

16:00-Пішохідна екскурсія «Прогулянка по старій Гавані»

Під час екскурсії по Старому Місту Ви зможете прогулятися по вулицях і площах, побувати в музеях по Вашим інтересам:

  • Музей Революції

  • Музей Сучасного мистецтва

  • Музей Старих автомобілів

  • Музей Міста, який знаходиться на Площі Зброї

  • Музей Зброї

  • Музей Пожежників

  • Функціонуючу Аптеку -музей, побудовану на початку минулого століття

  • Фабрика- Музей Духів , де продають духи наразлів .

  • Музей Рома Гавана Клуб , де можна насолодитися смаком ароматного коктейлю Гуаравана , приготованого з соку свіжовичавленого апельсина , соку цукрової тростини - гуарапо і рому Гавана Клуб 3 -х річної витримки

  • Відвідати філію музею Хемінгуея в готелі Амбос Мундос - номері , де він завжди зупинявся , пріезжаяна Кубу.

  • Хемінгуеївські бари - Флорідіта і Бодегита дель Медіо - тут можна продегустувати фірмові коктейлі Дайкири і Мохіто .

  • Побувати в Президентському вагоні, в котрому подорожували все Президенти Куби.

День 6. Куба-США

Приліт а аеропорт Орландо, зустріч з російськомовним гідом , трансфер в в готель 4 * , заселення в номери з сніданками .

Сніданок. 09:00

  • Оглядова екскурсія по місту ( 4 години)

  • Оглядова екскурсія з прогулянкою на катері в Downtown Disney (4-5 годин)

  • Оглядова екскурсія з прогулянкою на човні по озерах в Winter Park до будинків мільйонерів (5 годин)

  • Оглядова екскурсія з оглядом нерухомості Орландо (4-5 годин)

  • Вечірні прогулянки з гідом в DowntownDisney , прогулянкові місті - City Walk , Church Street Station

Відвідування всесвітньовідомих парків:

  • Діснея (Чарівне Королівство ,Парк Epcot -Center, Королівство Тварин, Дісней Голлівуд ) Універсал Студії ( Universal Studios , Острови пригод зі світом Гаррі Потера )Морського Миру - Sea WorldЗемля Алігаторів - парк GatorlandПарка Discovery Cove (плавання серед дельфінів)Відвідування водних парків Орландо ( Акватика , Лагуна Тайфунів , Близзард Біч , Мокрий і Дикий )

  • Поїздка в Тампу і відвідини парку Busch GardensПоліт на вертольоті над парками Орландо і будинками знаменитостейПоліт на повітряній куліПоїздка в Космічний Центр НАСАРиболовля на Басса в озерах ОрландоРиболовля в океані ( 4 , 6 або 8 годин) в Атлантичному океані або на Мексиканській затоці.

12:00- Відвідування Діснейленду

Діснейленд в Орландо охоплює територію загальною площею понад 8000 га . Це не просто " щасливе місце на Землі" , а найбільший тематичний парк відпочинку у світі . Він включає в себе чотири парку , два аквапарки , шість полів для гольфу , кілька десятків готелів , численні ресторани , район для видовищних заходів Діснея. Ціни тут недешеві , черга довга . Іноді здається дуже вже переповненим , але якщо ви взяли з собою дітей , неможливо не побачити їх заразливий ентузіазм. У всякому разі , коли загоряються очі дітей при зустрічі з Міккі і одному погляді на Замок Попелюшки , дорослі також відчувають атмосферу що панує тут свята. Проходив повз костюмовані персонажі диснеївських мультфільмів створюють таку атмосферу радості і веселощів , що дорослі плескають у долоні і починають вірити в чарівників. А повертаючись додому з сумками , повними сувенірів , дивуються - що ж з ними сталося? Що панує атмосфера в Діснейленді в Орландо просто п'янить всіх відвідувачів , і дорослих , і дітей.

Парк Magic Kingdom відкрився найпершим з усіх чотирьох парків , і по праву є одним з найулюбленіших парків , де відвідувачі зустрінуть найулюбленіших героїв Діснея , а також царства , замки і атракціони. У парку Disney's Hollywood Studios / Голлівуд Студії Діснея відвідувачі побачать як створюються шоу , відвідають закулісся , стануть свідками зйомок справжніх Голлівудських шоу , а також свідками спеціальних уявлень . Disney's Animal Kingdom / Царство Тварин Діснея - найбільший парк з чотирьох парків Діснейленду Орландо , а також сам великий тематичний парк в світі присвячений тварин і природи. Парк пропонує атракціони і пригоди так знайомі за численними діснеївських мультфільмів . Також відвідувачі зустрінуть безліч атракціонів з вивчення , пізнання , захисту природи і тварин. Парк Epcot-це парк , в якому нереальне і вигадане стає реальним , парк , в якому можна подорожувати по мирку з такою ж легкістю , як пройтися по світу ! Польоти і швидкісні подорожі у світ майбутнього вразять вашу увагу і уяву.

19:00-Повернення до готелю, відпочинок.

День 7. Орландо

Приліт а аеропорт Орландо, зустріч з російськомовним гідом , трансфер в в готель 4 * ,

Оглядова екскурсія по Орландо 

Познайомить з цим різноманітним містом, що складається з багатьох районів і притягають людей з усього світу, оскільки саме тут сконцентровані найкращі тематичні парки і парки атракціонів, відомі на весь світ. Відвідування міста, де можна не тільки покататися на запаморочливих атракціонах, подивитися знаменитий диснеевский парад, а й відвідати кращі магазини Primary Orlando Outlets або Prime Outlets, відзначити свою подорож в тематичних ресторанах. Екскурсія в центр космічних досліджень на мисі Канаверал

Розповідь про історію освоєння США космосу, стартові майданчики шатлів, будівля управління польотами, запуск космічної ракети-шаттла (відповідно до графіка польотів), музей американської космонавтики.  Тривалість 6 годин.

Парки Миру кіностудії Юніверсал:

* Юніверсал Студіос - тематичний парк і парк атракціонів за знаменитим шедеврам кіностудії, тут можна побувати на знаменитих шоу, покататися на сучасних атракціонах, дізнатися таємниці кінозйомок і спецефектів. 

* Юніверсал Айлендс оф Едвенчер - сучасний парк запаморочливих атракціонів, де також представлений куточок Гаррі Поттера з американськими гірками.Обидва парку можна відвідати за єдиним абонементом.

18:00 – Повернення у готель,відпочинок.

21:00 – Трансфер в аеропорт. Виліт Орландо-Київ.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]