Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kursovaya_OTB_05.docx
Скачиваний:
26
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
612.65 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Курсова робота

з дисципліни «Основи туристичного бізнесу»

на тему: Україна-Австралія(South)-Греція-Нігерія-Україна

Виконала: студентка

ФМЛ ОП 408

Захарова І.О.

Керівник: Валько А.М.

Київ 2013 р.

Зміст

Вступ

  1. Планування маршруту подорожі

1.1 Стисла характеристика країн за маршрутом подорожі

1.2 Розвиток туристичної інфраструктури

1.3 Розвиненість транспортної мережі

1.4 Аналіз розвитку туризму в даних країнах

1.5 Висновок

  1. Варіативна частина туристичного продукту

2.1 Розбивка туристичної подорожі – за днями, годинами.

2.2 Варіанти броні перельоту, готелю і т.п.

  1. Розрахункова частина

3.1 Вартість екскурсійного пакету

3.2 Загальна вартість туристичного пакету

  1. Загальний висновок

  2. Список використаної літератури

Вступ

Стійке економічне зростання країн, підвищення добробуту, збільшення вільного часу населення та зміцнення взаємозв'язків у всіх сферах діяльності дозволили суттєво розширити географію подорожей, збільшити обсяг туристського обміну.

Успіх комерційної діяльності на ринку туризму визначається, в першу чергу, привабливим туристичним продуктом, тому основним завданням діяльності туристичного підприємства, зокрема туроператора, є створення привабливого туристичного продукту. Термін «продукт» відображає якість або суть конкретних і абстрактних речей. Але туристичний продукт одночасно являє собою сукупність дуже складних різнорідних елементів. У більшості випадків туристичний продукт - це результат зусиль багатьох підприємств.

Для того щоб розробити туристський продукт, який буде користуватися успіхом на ринку туристичних послуг, туроператорська компанія повинна визначитися для якого сегмента ринку цей продукт створюється; вирішити, які позиції вона хоче зайняти на цих сегментах; розробити концепцію продукту і провести її перевірку; справити розробку маркетингової стратегію; оцінити економічну доцільність впровадження туру; провести випробування даного туристського продукту в ринкових умовах для виявлення його конкурентоспроможності. Останнім етапом є впровадження турпродукту на ринок туристичних послуг.

Актуальність цієї теми полягає в тому, що в умовах становлення туристичного ринку України важливе значення надається формуванню інтересу до туристичного продукту і відповідно, розробки нових туристичних продуктів, а також інформаційно-рекламної діяльності як засобу доведення різних відомостей про туристичний продукт до масового споживача. Враховуючи конкурентний характер туристичної діяльності на ринку попиту і пропозиції, значення фактора розробки і просування туристичного продукту значно зростає.

Мета курсової роботи полягає в тому, щоб розробити туристичний продукт в Південній Австралії, Греції та Нігерії попередньо узагальнивши і проаналізувавши отримані знання з цього питання.

Основним завданням написання цієї роботи є визначення ролі туристичного продукту в індустрії туризму і вплив правильно розробленого турпакету на роботу і створення позитивного іміджу туроператорської компанії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]