Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dodatok1-Zajavi.doc
Скачиваний:
128
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
107.01 Кб
Скачать

Зразок заяви про те, що набувач є вдовою/вдівцем (на примірнику договору для нотаріуса) з а я в а

Я, Іванова Валерія Іванівна, цією заявою стверджую той факт, що з 03.05.2001 року я є вдовою, і грошові кошти, що витрачаються мною на придбання квартири за цим договором, не є спільною сумісною власністю, і особи, які б могли поставити питання про визнання за ними права власності на грошові кошти (чи їх частку), витрачені на купівлю квартири, у тому числі відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, відсутні.

дата підпис:

З а я в а

Мені, Петровій Наталії Анатоліївні, зміст вищенаведеної заяви Іванової Валерії Іванівни відомий.

дата підпис:

Особу заявників встановлено, справжність їх підпису перевірено.

Факт того, що Іванова В.І. є вдовою, перевірено за свідоцтвом серії ___№ ___, виданим відділом РАГС _________ ___ року про смерть ___ року __________________, яке мені до огляду було подано та повернуто Івановій В.І., а також за паспортом Іванової В.І., реквізити якого записано в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, в якому відсутня відмітка про реєстрацію нового шлюбу.

дата приватний нотаріус:

*****************************************************************************

Зразок заяви про те, що набувач у шлюбі не перебуває (на примірнику договору для нотаріуса), продавець діє за довіреністю з а я в а

Я, Кузнєцова Олена Олександрівна, цією заявою стверджую той факт, що у шлюбі не перебуваю і грошові кошти, що витрачаються мною на придбання домоволодіння за цим договором, не є спільною сумісною власністю, і особи, які б могли поставити питання про визнання за ними права власності на грошові кошти (чи їх частку), витрачені на купівлю домоволодіння, у тому числі відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, відсутні.

дата підпис:

З а я в а

Мені, Петрову Роману Івановичу, представнику Сидорова Івана Сергійовича, зміст вищенаведеної заяви Кузнєцової Олени Олександрівни відомий.

дата підпис:

Особу заявників встановлено, справжність їх підпису та повноваження перевірено.

Факт відсутності перебування Кузнєцової О.О. у зареєстрованому шлюбі перевірено за свідоцтвом серії ___ № _____, виданим відділом РАЦС Ужгородського міського управління юстиції ____ року, про розірвання ___ року шлюбу між Кузнєцовим Владиславом Івановичем та Кузнєцовою Оленою Олександрівною, яке мені до огляду було подано та повернуто Кузнєцовій О.О., а також за її паспортом, реквізити якого записано в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, в якому відсутня відмітка про реєстрацію нового шлюбу.

дата приватний нотаріус:

Зразок заяви про те, що продавець є вдовою/вдівцем (на примірнику договору для нотаріуса)* з а я в а

Я, Іванова Валерія Іванівна, цією заявою стверджую той факт, що з 03.05.2001 року я є вдовою та по сьогоднішній день у шлюбі не перебуваю, і відчужувана мною за даним договором квартира не є спільною сумісною власністю, і осіб, які б могли поставити питання про визнання за ними права власності на відчужувану квартиру (її частку), у тому числі відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, немає.

дата підпис:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]