Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dodatok1-Zajavi.doc
Скачиваний:
128
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
107.01 Кб
Скачать

З а я в а

Мені, Петровій Наталії Анатоліївні, зміст вищенаведеної заяви Іванової Валерії Іванівни відомий.

дата підпис:

Особу заявників встановлено, справжність їх підпису перевірено.

Факт того, що Іванова В.І. є вдовою, перевірено за свідоцтвом серії ___№ ___, виданим відділом РАГС _________ ___ року про смерть ___ року __________________, яке мені до огляду було подано та повернуто Івановій В.І., а також за паспортом Іванової В.І., реквізити якого записано в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, в якому відсутня відмітка про реєстрацію нового шлюбу.

дата приватний нотаріус:

*така заява можлива тільки у разі, коли майно набувалось після смерті другого з подружжя. Якщо з правовстановлювального документу вбачається, що майно набувалось до смерті другого з подружжя, то подання такої заяви буде порушенням, оскільки в такому разі другий з подружжя автоматично став співвласником, і є потреба оформляти спадщину на частку другого з подружжя. Для цього спадкоємці звертаються до державного нотаріуса з проханням видачі „Свідоцтва про право власності в спільному майні подружжя на частку того з подружжя, який помер”, проводять реєстрацію виданого свідоцтва в БТІ, отримують Витяг з реєстру прав власності та оформляють спадщину на цю частку.

*****************************************************************************

Зразок заяви про те, що продавець у шлюбі не перебуває (на примірнику договору для нотаріуса)

З а я в а

Я, Кузнєцова Олена Олександрівна, цією заявою стверджую той факт, що відчужуване мною домоволодіння не є спільною сумісною власністю, оскільки на час його набуття (як і на день підписання цього правочину) я не одружена, і осіб, які б могли поставити питання про визнання за ними права власності на відчужуване домоволодіння (його частку), в тому числі і відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, немає.

дата підпис:

З а я в а

Мені, Петрову Роману Івановичу, зміст вищенаведеної заяви Кузнєцової Олени Олександрівни відомий.

дата підпис:

Особу заявників встановлено, справжність їх підпису перевірено.

Факт відсутності перебування Кузнєцової О.О. у зареєстрованому шлюбі на момент придбання домоволодіння перевірено за її паспортом, реквізити якого записано в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, в якому відсутня відмітка про реєстрацію шлюбу.

дата приватний нотаріус:

Зразок заяви про те, що продавець у шлюбі не перебуває (на примірнику договору для нотаріуса)

від Продавця діє представник за довіреністю, у якій передбачено право подання заяв про належність

Продавцю майна на праві особистої власності

З а я в а

Я, Кузнєцова Олена Олександрівна, в особі представника за довіреністю Кузнєцової Ірини Олександрівни, цією заявою стверджую той факт, що відчужуване мною домоволодіння не є спільною сумісною власністю, оскільки на час його набуття (як і на день підписання цього правочину) я не одружена, і осіб, які б могли поставити питання про визнання за ними права власності на відчужуване домоволодіння (його частку), в тому числі і відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, немає.

дата підпис: за довіреністю ____________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]