Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dokument_Microsoft_Word (1).docx
Скачиваний:
475
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
65.11 Кб
Скачать

2. Виступили:

2.1. Щербань О.А. – голова студентської ради факультету, яка повідомила, що в 211 ш групі факультету початкової освіти з початку навчального року навчалися 25 студентів, з них 24 за бюджетні кошти та 1 за рахунок коштів фізичних осіб. Із 1 липня 2013 року за наказом №223 – с надано відпустку для догляду за дитиною студентці Гуріній С.С. по 30.12.2015р. 1 бюджетне місце звільнилось у зв’язку з її відрахуванням. Голова студради надала слово декану факультету Бабакіній О.О. для надання стислої характеристики претендентці на участь у конкурсі.

2.2. Бабакіна О.О. - декан факультету початкової освіти, яка охарактеризувала студентку Вовк С.Д. на основі наданої куратором 211 ш групи харкатеристики.

За результатами поточного та підсумкового контролю знань вона має середній бал – 60 (достатньо).

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

За те щоб клопотати перед вченою радою академії щодо участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення студентки 211 ш групи Вовк С.Д.

Результати голосування: за – всі, проти – немає, утрималися – немає.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Вченій раді академії розглянути кандидатуру студентки 211 ш групи Вовк С.Д., яка навчається за рахунок коштів фізичних осіб щодо переведення її на вакантне місце державного замовлення.

3. Виступили:

3.1. Щербань О.А. – голова студентської ради факультету, яка повідомила, що в 412 ш групі факультету початкової освіти було набрано 33 студента, з них 30 за бюджетні кошти та 3 за рахунок коштів фізичних осіб. Яременко А.В. відрахована за наказом №301 – с від 23.08.2013р. 1 бюджетне місце звільнилось у зв’язку з її відрахуванням. Голова студради надала слово декану факультету Бабакіній О.О. для надання стислої характеристики претендентам на участь у конкурсі.

3.2. Бабакіна О.О. - декан факультету початкової освіти, яка охарактеризувала названих вище студентів.

Студентки Ісаєва В.І., Тарасенко І.В. відмовилися від участі у конкурсі. Шулєпова А.В., студентка групи 412 ш написала заяву про участь у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення.

3.3. Довгоспина Т. – староста 111 ш групи, яка запропонувала проголосувати щодо рекомендації Шулєпова А.В., студентки 412 ш групи, яка повинна була навчатися за рахунок коштів фізичних осіб до участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення.

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

За те щоб клопотати перед вченою радою академії щодо участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення студентці 412 ш групи Шулєпової А.В.

Результати голосування: за – всі, проти – немає, утрималися – немає.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Вченій раді академії розглянути кандидатуру студентки 412 ш групи Шулєпової А.В., яка навчається за рахунок коштів фізичних осіб щодо переведення її на вакантне місце державного замовлення.

4. Виступили:

4.1. Щербань О.А. – голова студентської ради факультету, яка повідомила, що в 311 ш групі факультету початкової освіти навчалося 27 студентів, з них 25 за бюджетні кошти та 2 за рахунок коштів фізичних осіб. З 21.08.2013р. 1 бюджетне місце звільнилось у зв’язку з заявою студентки 311 ш групи Москаленко О. про надання відпустки для догляду за дитиною, наказ №295 – с від 22.08.2013р. Голова студради надала слово декану факультету Бабакіній О.О. для надання стислої характеристики претендентам на участь у конкурсі.

4.2. Бабакіна О.О. - декан факультету початкової освіти, яка охарактеризувала названих вище студентів на основі наданих куратором 311 ш групи харкатеристик Стаднік О.В. і Войтенко Є.М.

За результатами поточного та підсумкового контролю знань вони мають середній бал: Стаднік О.В. – 3,5, Войтенко Є.М. – 3,12.

4.3. Маркович О. – староста 311 ш групи, яка запропонувала проголосувати щодо рекомендації Стаднік О.В. студентки 311 групи, яка навчається за рахунок коштів фізичних осіб на заміщення вакантного місця державного замовлення.

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

За те щоб клопотати перед вченою радою академії щодо участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення студентки 311 групи Стаднік О.В.

Результати голосування: за – всі, проти – немає, утрималися – немає.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Вченій раді академії розглянути кандидатуру студентки 311 ш групи Стаднік О.В. яка навчається за рахунок коштів фізичних осіб щодо переведення її на вакантне місце державного замовлення.

Голова студентської ради факультету О.А. Щербань

Секретар О. Ярошенко

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]