Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

КВП / Система организациучебного процеса

.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
14.36 Кб
Скачать

СИСТЕМА ОГРАНІЗАЦІЇ

НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА КАФЕДРІ ТЗЕ

У 2012-2013 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

1. Викладачі розробляють НМКД по кафедральній структурі.

2. Викладачі готують електронний варіант розробленого НМКД.

3. До початку занять викладачі передають електронний варіант НМКДС старостам груп і доручають їм забезпечити тиражування навчальних матеріалів по першій темі для кожного студента і доповісти про виконання викладачу.

4. На першому занятті викладачі роз'яснюють студентам систему організації навчального процесу з вивчення дисципліни, включаючи контроль результатів навчання (поточний, модульний, підсумковий).

5. Студенти займаються самостійною пізнавальною діяльністю відповідно до графіка СРС.

6. На кожному занятті викладачі виконують заплановану програму заняття.

7. На кожному занятті студенти проходять тестування (по ТОЕ - незалежне) і одержують оцінку результатів поточного контролю з фіксацією в спеціальному журналі з дисципліни.

8. Викладачі щотижнево інформують студентів про результати поточного контролю.

9. У журналі з дисципліни виставляється кількість правильних відповідей підчас тестування.

10. Час захисту ККЗ по темі призначається групі в другій половині дня. Захист проводиться шляхом тестування, для чого необхідно підготувати відповідні тести.

11. Після вивчення теми за результатами поточного тестування і тестування по захисту ККЗ виставляється число балів за змістовний модуль і ККЗ (СРС).

12. Перед початком вивчення наступної теми викладачі доручають старостам груп забезпечити тиражування навчальних матеріалів для кожного студента групи і доповісти про виконання викладачу.

13. Далі по кожній темі виконуються пункти 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

14. Викладачі готують тести для першого і другого підсумкових модулів.

15. Викладачі проводять тестування по кожному підсумковому модулю, результати тестування заносять в журнал з дисципліни, проставляється кількість правильних відповідей і по них визначається число зароблених балів.

16. Викладачі готують індивідуальні завдання, бажаючі студенти, їх виконують і захищають шляхом тестування в другій половині дня. За результатами тестування виставляється число правильних відповідей і по них визначається число зароблених балів.

17. Викладачі готують тести і творчі завдання для проведення іспиту з дисципліни.

18. На іспиті проводиться підсумкове тестування з дисципліни (або її частини), виставляється число правильних відповідей і по них визначається число зароблених балів.

19. На іспиті бажаючі студенти виконують письмове творче завдання і за результатами виконання отримують відповідне число балів.

20. В кінці семестру для кожного студента підсумовуються отримані бали за всі змістовні модулі, за підсумкові модулі, за ККЗ (СРС), за індивідуальне завдання, за іспит, за творче завдання.