Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NKM_FILOSOFIYa_2013 / 11 ПЕРЕВІРКА ОСТАТОЧ. ЗНАНЬ ФІЛОСОФІЯ 2013.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
257.54 Кб
Скачать

Державний вищий навчальний заклад

ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет ____________________________________

Кафедра ____________________________________

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

Завдання № ____

з нормативної дисципліни «Філософія»

студента групи _________ ____________________________________

(Прізвище, ім’я, по батькові)

ДОДАТОК C

КРИТЕРІЇЇ ОЦІНКИ

виконання студентами комплексної контрольної роботи

з нормативної дисципліни «Філософія»

При перевірці виконання студентами комплексної контрольної роботи за відповіді на кожне питання виставляється диференційна оцінка за чотирьохбальною системою:

  • «відмінно» – виставляється, якщо студент глибоко засвоїв зміст програмних тем, вичерпно, змістовно і логічно подає матеріал, у відповіді враховує різноманітність існуючих підходів до питань тем курсу, має особистий погляд на їх вирішення і грамотно його обґрунтовує, не затрудняється з відповіддю у випадку необхідності пояснення теоретичних положень, знає необхідну навчальну літературу, може співвіднести теоретичні положення з життєвими реаліями, визначити їх роль у житті суспільства і людини та конкретизувати їх стосовно вибраної сфери діяльності;

  • «добре» – виставляється, якщо студент твердо знає необхідний програмний матеріал, логічно та по суті відповідає, не припускає суттєвих помилок у відповіді на питання, має уявлення про відмінності у тлумаченні проблем, що містіться в темах курсу, грамотно пояснює роль теоретичних положень у житті суспільства і людини;

  • «задовільно» – виставляється, якщо студент знає тільки основний матеріал тем навчальної програми, які винесені на іспит, але недостатньо засвоїв його деталі, припускається помилок, не зовсім змістовно пояснює теоретичні положення, порушує послідовність у викладанні питань іспиту і відчуває труднощі у визначенні зв’язку теорії і практики;

«незадовільно» – виставляється, якщо студент не знає значної частини матеріалу курсу, допускає суттєві помилки у відповідях на питання, непослідовно подає матеріал та не вміє пов'язати теоретичні положення с практикою сьогодення.

Затверджено на засіданні кафедри «Філософія»

Протокол № ___ від «___» «_________________» 20__ р.

Завідувач кафедри __________________ д.філос.н., проф. Муза Д. Є.

ДОДАТОК D

Рецензія на пакет комплексної контрольної роботи з нормативної дисципліни «Філософія»

Наданий на рецензування пакет комплексної контрольної роботи з дисципліни «Філософія» відповідає вимогам, що встановлені до складу і змісту цього документу.

У пакеті надані 30 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності, розроблені у згоді з робочою навчальною програмою цієї дисципліни. Завдання мають як теоретичне. так і практичне значення щодо вивчення дисциплін з усіх галузей знань і напрямів підготовки та їх вирішення потребує від студентів застосовувати інтегровані знання програмного матеріалу дисципліни. Термін виконання кожного завдання складає 80-90 хвилин. Виконання завдань з дисципліни «Філософія» не потребує застосування довідкової літератури.

Розроблені варіанти завдань пакету комплексної контрольної роботи можуть бути використані для перевірки знань та уміння студентів при проведенні самоаналізу вищого навчального закладу і проведенні атестаційної експертизи.

Враховуючи викладене вище, вважаю, що наданий на рецензію пакет може бути затверджений.

Пакет комплексної контрольної роботи розглянуто на засіданні кафедри «Філософія» (протокол № «___» від «___» «_________________» 20__ р.

).

Рецензент,

голова навчально-методичної комісії

з напряму підготовки (спеціальності)

«___________________________________________________________»,

професор (доцент) кафедри «_______________________________________»

____________________________ ( )

Підпис, дата

ДОДАТОК E

Комплексна контрольна робота з нормативної дисципліни «Філософія»

використання довідкової літератури не потребує.

ДОДАТОК F

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Спеціальність_________________________________________ Група__________