Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

звыт

.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
17 Кб
Скачать

Виконала:

студентка 2 курсу 212 групи ЮФ

Шевченко Марина

Звіт про проходження ознайомчої практики в державній реєстраційній службі

Згідно навчального плану, я проходила практику у відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Комсомольського районного управління юстиції у м. Херсоні у період з 10 по 23 червня 2015 р. включно.

Метою даної практики було: ознайомитись з основними завданнями управління юстиції, участю органів юстиції у здійсненні державно-правової політики, та з основними положеннями, а також ознайомитись з функціональними обов’язками спеціалістів управління юстиції, за місцем проходження практики,та їх основними положеннями.

Звертаючись до мети та завдань практики, а також ознайомившись із основними напрямками діяльності можна говорити про наступне: державна реєстраційна служба у м. Херсоні у своїй діяльності керується законодавчою базою України, а саме Законом України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та Постановою Кабінету Міністрів від 17 жовтня 2013 р. № 868.

Під час проходження практики в державній реєстраційній службі, я отримала великий багаж знань завдяки ознайомленню з нормативно-правовою базою даного відділу, спілкуванням зі спеціалістами цих справ. Вони досить вміло підбирали приклади як теоретичного значення так і закріплювали дані роз’яснення практично - участю у прийомі громадян, де проводились засідання по даним справам, щоб пояснити мені, як саме, потрібно правильно аналізувати справу з юридичної точки зору. За час проходження практики мною були досягнута мета даної практики: я узагальнила отримані мною знання, старанно виконувала всі доручення мого керівництва, перебуваючи при цьому в колективі. Під час практики я ознайомилась зі структурою реєстраційної служби, отримала уявлення про посадові обов'язки фахівців відділу, провела аналіз виконаної мною роботи, зробила висновки.