Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Practica.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
106.5 Кб
Скачать

6. Пристрій керування та отримання зображень

Пульт управління: управління КТ з можливістю комунікації з пацієнтом і набором команд на 9 мовах. syngo Acquisition Workplace: Є розумним і надійним засобом отримання зображень, їх реконструкції та постпроцесингу на КТ-сканері. Побудована на унікальній платформі syngo, syngo Acquisition Workplace є інтуїтивно зрозумілій для користувача.

Комп'ютерна система: Високопродуктивний комп'ютер з процесором 1x Xeon QC6700, 2.66GHz, графічним адаптером NVIDIA Quadro FX1700 DVI для швидкого отримання 3-D реконструкцій. Високоразрешающем антибліковий 19-дюймовий (48 см) кольоровий монітор для медичних діагностичних систем поєднує в собі всі необхідні якості для відтворення медичних зображень з перевагами рідкокристалічного монітора. Цей дисплей з роздільною здатністю 1280 х 1024 і широкими кутами огляду забезпечує високу контрастність зображення навіть в умовах яскравого зовнішнього освітлення. Клавіатура і миша, 8 Гб ОЗУ, 146 Гб для зберігання 260000 незжатих зображень. CD-R 700 MB для 1,100 зображень. DVD DICOM з об'ємом 4.7 GB для 8,400 зображень. Підтримка зовнішніх USB 2.0 пристроїв для зберігання зображень.

7. Робоча станція для реконструкції зображень

Комп'ютер для обробки та реконструкції зображень із сирих даних КТ. Робоча станція володіє двоядерним високопроізводітельтним процесором 2,2 ГГц, що дозволяє обробляти до 20 зображень в секунду. Об'єм пам'яті для зберігання сирих даних складає 750 Гб.

8.Система охолодження

SOMATOM Definition AS може обладнуватися або повітряної, або водної системою охолодження залежно від приміщення, в якому встановлено томограф. Умови роботи системи: 18-28 ° C, відносна вологість 18 - 75%, незалежно від типу охолодження.

9. Користувацьке програмне забезпечення syngo

Syngo володіє простим і легким в освоєнні користувача інтерфейсом, розробленим на основі прототипів в тісній співпраці з користувачами. syngo представляє процес візуалізації у вигляді так званих карт, таких як карта реєстрації або обстеження пацієнта. Велика кількість функцій і вхідних параметрів, так само як і використовувана мова, можуть бути обрані виходячи з особистих запитів. Часто повторювані процеси можуть бути збережені і автоматизовані.

Висновки

Виробнича практика – джерело накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня, які б володіли сучасними технологіями і методиками, вміло використовували одержані теоретичні знання.

Під час проходження виробничої практики я отримав багато практичного досвіду, що я сподіваюсь допоможе мені в подальшому навчанні, при виконанні лабораторних робіт, курсових проектів та при написанні дипломного проекту, а по завершенні навчання допоможе мені знайти хорошу роботу в області сучасних медично-інформаційних технологій.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]