Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
записка (Автосохраненный).docx
Скачиваний:
77
Добавлен:
20.11.2017
Размер:
18.4 Mб
Скачать

1.6 Інженерне забезпечення території

Територія забезпечена всіма необхідними інженерними мережами. Квартал має електропостачання, водопостачання та газопостачання, а також централізовану каналізацією та телефонний зв’язок.

Відведення поверхневих стоків з території кварталу здійснюється за комбінованої системи дощової каналізації відкритого та закритого типу за допомогою дощоприймачів та водовідвідних канав, що розташовуватимуться в межах червоних ліній вулиць. За словами мешканців, в середині кварталу біля деяких будинків «стоїть» вода, цілий день двори освітлюються сонцем, але й мають велику кількість затінків, тому проїзди не достатньо швидко осушуються від сонячних променів та вода затримується.

Джерел забруднення поверхневих стоків нафтопродуктами та іншими забруднюючими речовинами на території кварталу немає.

1.7 Планувальна система вулиць

Квартал однією стороною з’єднаний з головною магістраллю. Тому від кварталу в різні куточки міста можна дістатись на будь-якому громадському транспорті. Біля кварталу є дві головні зупинки громадського транспорту. Одна в сторону міста, інша в протилежну сторону, за місто і його околицю.

Зупинка знаходиться на території самого кварталу, між нею зупинки «Театральна» та «лікарня імені Миколи Івановича Пирогова». Відстань до першої складає 612 м, до другої = 612 м. Досліджувалась зупинка «В.Отамановського» від якої можна потрапити у місто. На даній зупинці можна сісти на трамваї, тролейбуси, автобуси і маршрутні таксі.

Маршрути трамваїв: 1 Електромережа – Зал. Вокзал, 2 Барське шосе – Вишенька, 5 Електромережа – Барське шосе, 6 Зал. вокзал - Вишенька.

Маршрути автобусів: 5 Комарова – П’ятничани, 7 Примакова – Пирогово, 11 Ботанічна – Сабарів, 19 Вишенька – Немирівське шосе, 21 Педучилище – Барське шосе, 24 Вишенька – Бучми, 25 Вишенька – Зал.вокзал.

Маршрути тролейбусів: 3 Вишенька – ВПЗ, 4 Вишенька – Лугова, 5 Вишенька – Зал.вокзал, 8 Меморіал визволення – Вишенька, 9 Меморіал визволення – Князів Коріатовичів, 10 Вишенька – Чехова, 11 Зал.вокзал – Князів Коріатовичів, 12 Аграрний Університет – Чехова, 13 Аграрний університет – Меморіал Взволення, 14 Зал. Вокзал – Аграрний університет, 15 Вишенька – Муніципальний ринок.

Маршрути маршрутних таксі: 5А П’ятничани – Шкуринці, 11А Свердлова – Ботанічна, 25Н у нічний час Вишенька – Зал. Вокзал, 32 Сабарів – Зал. Вокзал.

Транспортний зв'язок зупинки «В. Отамановського» з залізничним вокзалом здійснюється за допомогою трамваю №1, 6, ця подорож займе 30 хвилин, тролейбусу №5, 11, 14, тривалість складе 20 хвилин, атобусу №25 складе 15 хвилин, та маршрутних таксі №32, 23А, 25Н, тривалість складе 10 хвилин.

З даної зупинки до західного автовокзалу доїхати трамваєм №2, 5 за 20 хвилин та автобусом №21 за 15 хвилин.

Від даного кварталу до центра міста 500 метрів. Якщо на власному автотранспорті це займе в середньому 3 хвилини, то на громадському транспорті (трамваї) – 5. Пішки – 10 хв.

Ширина магістральної дороги (Пирогова) рівна 20 метрам, ширина другорядної ( проспекту Юності) вулиці в одному напрямку – 5,5 м. Стан дорожньо-транспортних шляхів приведений в табл.1.2.

Таблиця 1.2 – Стан дорожньо-транспортних шляхів

Назва вулиці

Категорія вулиці

Протяжність, км

Інтенсивність руху, авт/год

Вид покриття

Стан дорожнього покриття

1

2

3

4

5

6

Пирогова

Магістральна районного значення

4,7

700

асф./бет

хороший

Гоголя

Місцевого значення

0,344

300

асф./бет

хороший

Льва Толстого

Місцевого значення

0,179

300

асф./бет

хороший

Отамановського

Місцевого значення

0,369

300

асф./бет

хороший

Всього

5,592

Квартал не має спеціально обладнаних автостоянок. Замість них слугують приватні гаражі, що є майже в кожному дворі.

Соседние файлы в предмете Комплексная реконструкция городской застройки