Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика звіт НОРМАЛЬНИЙ!!.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
02.11.2018
Размер:
12.44 Mб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ ЮРІЯ ФЕДЬКОВИЧА

Кафедра маркетингу

ЗВІТ

про проходження практики

з курсу «Регіональна економіка»

ПП«Болена»

Виконавець:студентка 171-ої групи

економічного факультету

спеціальність «Маркетинг»

Затинайченко Ксенія Валеріївна

Керівник від кафедри маркетингу

Асистент кафедри маркетингу, Гончар Вадим Іванович

Керівник від підприємства

Чернівці, 2011

Зміст

1.Резюме

2. Список навчальної і наукової літератури.

3.Список організацій що ефективно діють у сфері.

4. Звіт пр. відвідування організацій.

5. Звіт про проходження практики в організації.

6.Докладна інформація про організацію, в якій проходила практику.

6.1 Прізвище, ім’я, по батькові директора

6.2 Історія створення і розвитку, цікаві випадки з життя організації.

6.3 Структура організації.

6.4 Профіль діяльності .

6.5 Опис ринку, на якому діє організація.

6.6 Опис продуктивних сил і факторів виробництва, які мають відношення до організації.

6.7 Опис технології виробництва.

7. Територіально-галузевий аналіз

7.1 Аналіз економіки регіону.

7.2 аналіз галузі, регіональної специфіки галузі, місце організації в економіці регіону.

8. Додатки.

1. Резюме

Затинайченко Ксенія Валеріївна

1994р.н., неодружена

м. Чернівці, вул. Кишинівська, 3Г/2А

тел. 0661970947

Мета: отримання роботи на посаді маркетолога,реалізація знань і умінь на цій посаді

Освіта:

2010 - 2014 - Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, економічний факультет, спеціальність «Маркетинг»

2009 – 2010 – Чернівецька загальноосвітня школа ІІ- ІІІ ступенів «Центр освіти молоді» Чернівецької міської ради

2003 – 2009 – Чернівецька музична школа № 2, напрям підготовки: фортепіано

2001 – 2009 – Чернівецька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 27

м. Чернівців

Професійна діяльність:

Протягом 2009-2011рр. приймала участь у проектах «Західної маркетингової компанії»: інтерв`юєр, промоутер, таємничий покупець.

Громадська діяльність:

Член студентського парламенту ЧНУ ім. Ю. Федьковича

Наукова робота:

Участь у студентській конференції Чернівецького Національного університету імені Ю. Федьковича: написання статті «Витривалість – основа фізичної підготовки спортсмена орієнтувальника».

Відзнаки, нагороди:

Диплом за ІІ місце у Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування – Рогейну( квітень 2011р.), Диплом за ІІ масце у змаганнях зі спортивного орієнтування в залік 62-ї Спартакіади ЧНУ (жовтень 2011р.), Диплом за І місце у Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування – на класичних дистанціях (червень 2010р. ).

Володіння іноземними мовами:

Англійська, російська.

Додаткові дані:

Комп ютер: Windows, Mісrosoft Office,

Регулярно займаюсь спортом

Кандидат в майстри спорту України з спортивного орієнтування

2. Список навчальної і наукової літератури з напрямку

  1. Кожевников С., Скрипник Д. Роздрібний аудит українського ринку світлопрозорих конструкцій // Віконні технології. – 2009. - №35(1) . – С. 46-52

  2. Васильков В. Організація виробництва: Навч.посібник. — К.:КНЕУ,2003. – 435 с.

  3. Росовецький О., Тенденції на ринку металопластикових конструкцій // ОКНА.ДВЕРИ.ВИТРАЖИ. – 2008. - №1. – С. 52-54.

  4. Обзор рынка ПВХ-профилей

  5. Жук М.В., Круль В. П. Розміщення продуктивних сил і економіки регіонів України Навчальний посібник // За ред. Лупула О. В.. – С 217 – 226

  6. http://www.proreklamu.com/content/view/10116/217

  7. Обзор рынка окон // http://www.proreklamu.com/content/view/9695/257/

  8. Рекламні матеріали AUBI

  9. http://chernivtsi.ws/ekonomika/sotsialno-ekonomichne-stanovyshhe-chernivetskoyi-oblasti-za-2010-y-rik.html

  10. http://www.bolena.com.ua

  11. http://www.rehau.com.ua

  12. http://www.intergarant.com.ua

  13. http://www.konstruktiv.ua

  14. http://www.okna.ua

  15. Статут ПП «Компанія Болена»

3. Список організацій, що ефективно діють у сфері

На ринку Чернівецької області металопластикових конструкцій працюють близько 20 виробників та 200 посередників. Найбільшими компаніями в даній сфері є ПП"Компанія Болена", "Інтергарант", "Облторгсервіс, "ВінДор", "Конструктив", "ЕкспрієлтСервіс" та "ВікнаСтиль".

ПП «Комапнія Болена» - один із лідерів на ринку металопластикових конструкції в Чернівецькій області та взагалі в Західній Україні. Це підприємство працює на ринку вже чотирнадцять років,пропонуючи клієнтам товари власного виробництва. «Болена» займається виготовленням та встановленням металопластикових вікон, дверей, вітрин з ПВХ-профілю, захисних ролет, гаражних воріт, протимоскитних сіток, підвіконь та відливів фірми REHAU, арочних конструкцій, меблів. У роботі компанії допомагає співпраця з найкращими західноєвропейськими партнерами: REHAU, G-U, Pilkington, Alutech, DoorHan. Підприємство має статус Авторизованого Партнера компанії REHAU, і неоднарозово ставало переможцем конкурсів, які регулярно влаштовує REHAU: «Кращий котедж 2009року», «Кращий висотний об`єкт 2009року».

«Компанія Болена» пропонує широкий модельний ряд профільних систем компанії REHAU: REHAU GENEO, REHAU Clima-Design, REHAU Basic-Design, REHAU Brillant Design. Компанія встановлює у вікна фурнітуру німецької фірми G-U. «Болена» пропонує сплопакети різноманітної форми, площі, товщини та, відповідно, різного коефіцієнту теплопередачі та звукопоглинання. Також фірма виробляє енергозберігаючі склопакети.

Клієнтами компанії стали: ДКП «Чернівціводоканал», Міська лікарня в м. Трускавець Львівської обл., житловий комплекс "Фенікс"в м. Чернівці, готельний комплекс "Айвенго", м. Рівне, готельний комплекс "Маленький Париж", м.Чернівці.

Підприємство «Інтергарант» - одне з великих підприємств в області. Фірма була заснована 1995року. Власне виробництво металопластикових конструкцій почалось у 2003році. Компанія "Інтергарант" спеціалізується на виготовленні, встановленні металопластикових та алюмінієвих фасадних та віконних систем, дверей, гаражних воріт, склопакетів та ролетів. Підприємство використовує німецький профіль Vekа. «Інтергарант» має в Чернівцях два офіси , один з них розміщений по вулиці Чкалова 16 – це головний офіс, інший по вулиці Богдана Хмельницького 1. Пропозиції металопластикових конструкцій даної фірми належить до середнього цінового сегменту(від 140 – до 170євро за конструкцію)

ТОВ “Облторгсервіс” також одна з компаній, які ефективно діють в Чернівецькій області. Підприємство спеціалізується в сфері виробництва і продажу профільних виробів з ПВХ, а саме: віконних та дверних профілів системи “Brilliant”, стінових панелів ПВХ з декоративним покриттям, підвіконня та відливів. Профілі “Brilliant” з ПВХ,якими користується “Облторгсервіс” для виробництва вікон та дверей, встановлюються у зовнішніх та внутрішніх будівельних огороджувальних конструкціях житлових, виробничих та допоміжних споруд. Адреса підприємств - вул. Воробкевича, 5а, м. Чернівці.

Одне з підприємств, що функціонує в регіоні – є компанія «Конструктив». Дана фірма спеціалізується на виготовленні металопластикових вікон, балконних дверей, вхідних дверей. Компанія прцює на українському ринку з 1998року, і є партнером Kommerling. Підприємство розташоване в м. Чернівці вул.Нікітіна2.

«Конструктив» надає перевагу профілям німецької фірми Kommerling. Фірма Kommerling Kunststoff GMBH знаходиться в м. Пирмазенс в Німеччині.

На виробництві використовується система Super Spacer- це технологія Канадської компанії Edgetech, - технологія виготовлення дистанційної рамки для склопакетів. Компанія «Конструктив» для виробництва металопластикових конструкцій використовує фурнітуру відомої німецької фірми Winkhaus. Підприємство використовує підвіконня німецької фірми MOLLER GmbH & Co KG («Мeллер»),також використовує новий матеріал для основи підвіконня LINGNODUR. Це матеріал, який складається з суміші деревного борошна та пластику, яка за спеціальною технологією, без використання формальдегідів, під високим тиском перетворюється в задану форму. Алюмінієві відливи , що використовуються на виробництві – це відливи фірми «Alutech».

Провiдне мiсце у будiвельнiй iндустрiї Чернiвецької областi належить ТОВ «ЕкспрієлтСервіс». Торгова компанiя з'явилася на ринку у 2000 роцi. Крiм вiконних технологiчних рiшень, пiдприємство ввело в дiю надання послуг по встановленню гаражних ворiт, захисних ролет, мансардних вiкон, жалюзi, а також систем вентиляцiї та кондицiювання повiтря. Замовниками компанiї є Укрсоцбанк, РА "АСС", "Два вiдра", "Автоплаза", "Екватор", "Домотех". Фірма пропонує металопластикові віконні конструкції німецького профілю «КБЄ» (KBE Fenstersysteme). З 2004 року ПВХ-профіль «КБЄ» виготовляється за технологією green line, яка дозволила виключити із складу ПВХ свинець. Компанія Ексріелтсервіс пропонує дахові вікна «ФАКРО». Пропозиція металопластикових виробів відносяться до дорогого сегменту ринку(170євро і більше за конструкцію).