Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lab-4.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
230.91 Кб
Скачать

5. Вимоги до оформлення звіту

I. Оформити титульну сторінку звіту стандартного зразка, на якій обов’язково вказати номер лабораторної роботи, її назву та вибір номера варіанта.

II. В звіті мають бути відображені наступні пункти:

1. Мета роботи

2. Постановка задачі

3. Алгоритм розв’язання задачі

4. Динаміка вмісту черги (деку)

5. Результати виконання програми

Висновки

Додатки

IIІ. Змістовне наповнення пунктів:

Постановка задачі має містити повне завдання, тобто спільне завдання для всіх варіантів і індивідуальне завдання для свого вибраного варіанту.

В пункті алгоритм розв’язання задачі надається словесний опис основних прийомів, що використовуються для знаходження алгоритму та написання програми.

В пункті динаміка вмісту черги (деку) схематичне зображення черги (деку) має відповідати умові індивідуального завдання.

В пункті результати виконання програми показуються роздруковані копії екранів з результатами, які відображають всі зміни, що відбуваються у черзі або деку та містять всю необхідну інформацію в такому вигляді, щоб для перевірки правильності виконання програми не виникало необхідності додатково переглядати тексти програм.

В додатках розміщуються тексти програм з коментарями. Кожний додаток підписується, яка саме інформація в ньому надається.

7. Контрольні завдання

A

B

C

D

E

F

G

H

Go[0] Go[1] Go[2] Go[3] Go[4] Go[5] Go[6] Go[7]

1. На малюнку 1 зображений масив Go , покажчик початку черги Open і покажчик кінця черги Close, за допомогою яких задана черга My. Намалюйте схематичне зображення цієї черги.

2. Перемалюйте малюнок 1 після виконання такої операції: Push (’W’);

Open

1

Close

4

3. Перемалюйте малюнок 1 після виконання такої операції: Pop ();

Мал.1. Реалізація черги My на базі масиву Go

4. Для заданої на малюнку 1 черги My напишіть функцію додавання в чергу елемента X (дотримуйтесь назв згідно з малюнком ).

5. В послідовності 8 2 1 4 8 5 3 парна цифра означає операцію Push, а непарна цифра - операцію Pop. Намалюйте динаміку вмісту черги під час виконання цих операцій над порожньою спочатку чергою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]