Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Мій звіт.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
342.02 Кб
Скачать

Висновки

При сьогоднішній фінансовій ситуації в Україні не кожен банк встоїть на ринку фінансових послуг, щоб його діяльність приносила прибуток і була успішною. Але існує ряд таких установ, які легко долають будь які перешкоди. Одним із таких банків є ВАТ «Кредобанк». За останні роки ВАТ «Кредобанк» суттєво зміцнив свої позиції на фінансовому ринку України. Динамічне зростання банку стало його визначальною рисою. Банк постійно підтверджує відкритість і надійність для ділових партнерів, дотримується принципів стабільності та прозорості у взаємовідносинах.

Під час проходження практики в ВАТ «Кредобанк» мені довелося до вивченої теорії в інституті додати практичні навики роботи в банку. З усією основною діяльністю банку я ознайомилась у його відділах.

При ознайомленні з роботою кожного з відділів я мав змогу розглянути їхню специфіку та особливості, документи та звітність кожного з них.

За час проходження практики я переконався, що це саме той банк, який гідно конкурує на українському ринку. Він впроваджує нові стандарти обслуговування клієнтів, пропонує нові продукти, запроваджує нові маркетингові рішення. Всі ці особливості дають змогу банку мобільно і ефективно реагувати на зміни кон’юнктуру ринку, та якісно і швидко впроваджувати маркетингові рішення щодо хеджування ризиків пов’язаних з діяльністю банку.

ВАТ «Кредобанк» - це банк, який динамічно розвивається та знаходиться в постійному пошуку оптимальних заходів для покращення не тільки свого фінансового становища, а і становища своїх партнерів та клієнтів.

ВАТ «Кредобанк» проводить прозору політику та виходить на нові економічні ринки, що збільшує довіру до нього не тільки вітчизняних клієнтів, але і закордонних партнерів, він завжди прагне виправдати їхню довіру. Співробітництво банку з клієнтами спрямоване на збереження та примноження їхніх капіталів, є одним із головних завдань у роботі всього колективу. Це закріплюється традиційними цінностями банку, що залишаються незмінними протягом багатьох років: повага, відкритість, лояльність та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ділові успіхи та процвітання клієнтів банку – один із важливих пріоритетів банку.

Загалом за період проходження практики я:

  • навчився використовувати набуті теоретичні знання у практичній діяльності;

  • застосовувати сучасні інформаційні та банківські технології, найновітніші методи та прийоми здійснення операцій;

  • оволодів сучасними методами організації конкретної роботи в банківських установах;

  • ознайомився з діловою документацією банківської установи;

  • вивчав роботу банку, яка пов’язана з кредитуванням;

  • вивчав валютні операції та операції з цінними паперами комерційних банків;

  • ознайомився з проведенням розрахункових операцій банку;

  • ознайомився з результатами комерційної діяльності банку та його звітністю.

Підсумовуючи пройдену практику, хочу зазначити, що набутий мною досвід, практичні навики створили надійну базу, міцне підґрунтя для наступних досягнень.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]