Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
LR_do_IKT_po_Word.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
26.11.2018
Размер:
505.34 Кб
Скачать

Встановити товщину ліній, що розділяють 1-3 блоки – 1,5 пт Порядок роботи.

  1. Виділіть перший стовпець.

  2. На панелі Таблицы и границы, в списку Тип линии, виберіть одинарну лінію, в списку Толщина линии - 1,5 пт, в списку Нижняя граница (список може називатися Верхняя граница, Правая граница і т.д., в залежності від типу останньої відотформатованої границі) виберіть кнопку Правая граница.

  3. Для зміни товщини двох вертикальних ліній, що залишилися, необхідно виділити клітини, для яких лінія є лівою чи правою границею.

  4. Для зміни товщини горизонтальної лінії необхідно виділити клітини, для яких вона є верхньою чи нижньою границею. В списку Нижняя граница необхідно відповідно вибрати кнопку Верхняя граница чи Нижняя граница.

Завдання 3.

Заповнити клітини таблиці відповідно до вищевказаного прикладу. Порядок роботи.

  1. Заповніть клітини першого рядка (12 пт). При заповненні клітин встановлюйте необхідний тип вирівнювання тексту. Для переміщення між клітинами використовуйте мишу і клавіші TAB і SHIFT+TAB.

  2. Заповните 2-5 клітини другого рядка (10 пт). Виділіть клітини і скопіюйте їхній вміст у буфер.

  3. Установіть курсор у 6-у клітину другого рядка і виконайте команду Вставить ячейки контекстного меню. Аналогічним чином заповніть 10-12 клітини другого рядка.

  4. В 2-7 клітинах першого стовпця створіть нумерований список студентів вашої групи (12 пт). Зробіть сортування списку: Таблица - Сортировка.

  5. Заповніть інші клітини таблиці.

Завдання 4.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]