Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
курсова ЕУП2011.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
06.12.2018
Размер:
353.79 Кб
Скачать

2. Структура та зміст курсової роботи

Пояснювальна записка до курсової роботи повинна складатися з таких частин:

Титульний аркуш (Додаток А)

Зміст

Вступ

І. Теоретична частина (повинна містити назви розділів та підрозділів)

П. Розрахункова частина

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

Вступ до курсової роботи мас бути максимально стислим, чітким, місти­ти обгрунтування вибору теоретичної теми, її значення, короткий огляд літе­ратури з проблеми, що досліджується, з'ясування питань, які будуть розгля­нуті, а також доведення необхідності та важливості аналізу основних еконо­мічних показників у розрахунковій частині. Обсяг вступу не повинен переви­щувати двох сторінок.

У теоретичній частині розкривається тема курсової роботи відповідно до складеного і затвердженого плану. Під час викладення теоретичного мате­ріалу необхідно використовувати статистичні дані за темою роботи, які містяться в статистичних щорічниках, статтях, монографіях, а також фактичні показники діяльності підприємств, установ, організацій. Зібраний цифровий матеріал має бути поданий у формі таблиць, схем, графіків, діаграм. Напри­кінці розділів подають часткові узагальнення та проміжні висновки, що стосуються розглянутих питань. Кількість підрозділів теоретичної частини повинна становити не менше чотирьох пунктів.

Розрахункову частину виконують згідно із затвердженим варіантом.

Висновки до курсової роботи мають бути викладені стисло, у тезисній формі, відображати її суть, проблеми, містити результати проведеного дос­лідження, пропозиції з удосконалення законодавчої бази, організації фінансів та управління підприємством на загальнодержавному, регіональному рівнях та на рівні окремих господарських одиниць.

Наприкінці роботи наводять список опрацьованих джерел та додатки.

У додатках подають, за необхідності, основні законодавчі акти з теми досліджень, заповнені взірці форм платіжних і розрахункових документів, договорів, угод, фінансових планів і звітів підприємств.

3. Критерії оцінювання курсової роботи

Оцінювання курсової роботи здійснюється від час її захисту студентом. Курсову роботу захищають перед комісією в складі трьох викладачів кафедри за участю керівника курсової роботи. Під час оцінювання курсової роботи до уваги беруть правильність її оформлення, повноту висвітлення теми, своєчасність виконання і подання на кафедру та правильність відповідей студента під час захисту.

Якість курсової роботи оцінюється за системою критеріїв, основними з яких є:

1) правильність і логічність побудови змісту курсової роботи;

Достатність використання літературних джерел, наявність узагальнення світового і вітчизняного досвіду дослідження явища;

3) використання положень законодавчих і нормативних актів з теми об'єкта дослідження;

4) використання та аналіз даних про стан і тенденцію розвитку явища об'єкта дослідження в економіці підприємств, галузях економіки;

5) правильність виконання розрахункової частини;

6) наявність обгрунтованих висновків до теоретичної та розрахункової частин курсової роботи;

7) акуратність, правильність і своєчасність оформлення пояснювальної записки курсової роботи та подання роботи на кафедру.

Курсова робота оцінюється за чотирибальною системою: "відмінно", "добре", "задовільно" та "незадовільно". У разі отримання студентом "незадовільно" призначається повторний захист курсової роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]