Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ministerstvo_osviti_i_nauki.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.12.2018
Размер:
67.69 Кб
Скачать

Розписка

Розписка — це письмове підтвердження певної дії, яка мала місце, — передання й отримання документів, товарів, грошей, матеріальних цінностей. До розписки входять такі реквізити:

  1. прізвище, ім'я, по-батькові та посада того, хто дає розписку;

  2. посада, прізвище, ім'я та по батькові того, кому дається розписка;

  3. у чому конкретно дано розписку (обов'язково слід зазначити точне найменування матеріальних цінностей, предметів);

  4. дата й підпис того, хто отримує цінності.

Якщо передаються суми грошей, у розписці вказують адресу, номер і серію паспорта того, хто їх отримує. Грошові суми пишуться словами, а в дужках — цифрами: в сумі п'ять тисяч шістсот двадцять (5 620) гривень. Підпис особи, що дає розписку, засвідчується нотаріальною конторою.

Розписка пишеться лише в одному примірнику. Ніякі виправлення в ній неприпустимі.

Р о з п и с к а

Я, старший викладач кафедри географії Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Мойсієнко К. А., отримав від завідувача складу Бережного Т. Ф. у тимчасове користування для членів археологічної експедиції: 1) двадцять (20)рюкзаків; 2) шість (6) наметів; 3) двадцять три (23) лопати; 4) п'ять (5) емальованих відер. Увесь зазначений інвентар раніше був у вжитку.

Підстава: наказ ректора університету № 325 від 12.07.11 р.

16.07.96

(п і д п и с)

Рекомендаційний лист – це письмова відповідь тих, під чиїм керівництвом раніше працював претендент на посаду, і хто досить добре його знає, щоб рекомендувати на нову роботу. Рекомендаційний лист може додаватися до резюме, або передаватися під час особистої зустрічі, в тому числі під час співбесіди. Мета рекомендаційного листа – переконати потенційного роботодавця в тому, що претендент представляє значний інтерес для даної компанії.

Рекомендаційний лист Нечипоренко Никифору Калістратовичу

Даним листом підтверджую, що Нечипоренко Никифір Калістратович проходив стажування у відділі перестрахування ПрАТ «Страхова компанія «Альбатрос» з 01 червня по 31 липня 2011 року. За час стажування Никифір зарекомендував себе позитивно. У його обов’язки входив обздвін страхувальників залучених до страхування у попередніх періодах, з наданням пропозицій укладення договорів страхування на нові періоди, в т.ч. і страхування по нових видах. Никифір швидко освоївся з усіма обов’язками і виконував їх відмінно. Найбільші успіхи Никифір проявив в пропозиціях страхування від нещасних випадків. Никифір не зупинився на досягнутому і проявив інтерес до участі в організації корпоративних тренінгів («Ми зможемо», «Всі вершини наші», «Застрахуймо всіх»), а також проведення співбесід при прийомі на роботу нових співробітників на роботу у відділ. За стилем роботи Никифір схильний до роботи в команді, демонструючи відповідальність і старанність при виконанні даних йому доручень. Він легко входить в контакт з новими людьми, комунікабельний, акуратний і уважний. У цілому можу охарактеризувати Никифора як відмінного працівника і перспективного співробітника.

Начальник відділу перестрахування ПрАТ «Страхова компанія «Альбатрос»    Н.А. Ганно

Службові листи — узагальнена назва різноманітних за змістом інформаційних документів, які виступа­ють основним засобом спілкування й оперативного управління діяльністю установ, організацій, підпри­ємств.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]