Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gotova_Kursova.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.12.2018
Размер:
161.28 Кб
Скачать

Реферат Сторінок – 114; рисунків – 24; таблиць – 10; літературних джерел – 35.

Ключові слова: модель, програма, моделювання, середовище Mathematica 5, модуль..

Впровадження електронно-обчислювальних машин, сучасних засобів обробки і передачі інформації послужило початком нового процесу, так званою інформатизацією суспільства. Одним з напрямів науково-технічного прогресу є комп'ютеризація практично всіх сфер людської діяльності.

Зараз комп'ютери допомагають систематизації отримання даних, як в робочих цілях, так і в навчальних. У даному проекті була створена програма для демонстрування фізичних моделей.

Вперше розроблено програму на якій змодельовані фізичні моделі з найбільш зручним, простим та доступним інтерфейсом не лише для студента і викладача. У роботі було виконано всі поставлені задачі.

Зміст

Вступ

1.Конфігурування http-серверу Apache

1.1. Загальні положення. Основи конфігурування серверу Apache

1.2. Конфігураційні установки і їхнє настроювання

1.3. Редагування файлу httpd.conf

1.4. Редагування файлу srm.conf

1.5. Редагування файлу access.conf

1.6. Конфігурування сервера inetd

2. Ідентифікація користувачів з допомогою команди htpasswd сервера Apache по імені та паролю

2.1. Загальні відомості

2.2. Базова аутентифікація

2.3. Перевірка роботи файлу Htaccess на сервері

2.3.1. Створення файлу з паролями. Htpasswd

2.3.2. Захист файлів. Htpasswd

2.3.3. Створення файлу. Htaccess

2.4. Файли груп

2.4.1. Приклади файлів. Htaccess

3. Розробка власного Web-сайту

Висновки

Список використаної літератури

Вступ

Ціль роботи полягає у тому, щоб ознайомилися із структурою та правилами конфігурування http-серверу Apache, із правилами використання таких сервісів глобальної мережі Internet, як FTP і E-Mail

Передача даних стала фундаментальною частиною процесу здійснення обчислень і завдань керування. Мережі, розкидані по усім світі, збирають дані про такі різні предмети, як атмосферні умови, виробництво продуктів і повітряні перевезення. Розвиток глобальних інформаційних технологій привело до появи цілих нових галузей – електронні видання й бібліотеки, дистанційне утворення й віртуальні лабораторії й, у першу чергу, до створення інтернаціонального інформаційного середовища за назвою Internet.

Мережу Internet (Інтернет) можна описати як величезну цифрову магістраль – систему яка поєднує мільйони комп'ютерів, підключених до тисяч мереж по усім світі. Лежачий в основі мережі протокол TCP/IP (Transmission Control Protocol/ Internetwork Protocol – протокол керування передачею/ меж мережевий протокол), розроблений з тією метою, щоб комп'ютери всіх видів могли спільно використовувати мережеві засоби й безпосередньо взаємодіяти один з одним як одна ефективно інтегрована комп'ютерна мережа.

Internet – це загальнодоступна мережа, відкрита для будь-якого користувача, що має модем і програмне забезпечення для роботи із протоколом TCP/IP. Підключення до Internet через постійне мережеве з'єднання або телефонну лінію надається провайдером послуг Internet. Оскільки усе більше людей звертаються до неї для комунікації один з одним й одержання інформації, компанії відкривають багато можливостей для свого бізнесу. У зв'язку із цим, великою популярністю стали користуватися фахівці, що мають відповідні знання про засоби й технології, використовувані у глобальній мережі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]