Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ARRI-416.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
14.04.2019
Размер:
747.01 Кб
Скачать

Міністерство освіти та науки України

Національний технічний університет України “КПІ”

Факультет електроніки

Кафедра звукотехніки та реєстрації інформації

Реферат

з курсу “Кінотехніка”

Тема: Камери ARRI - 416

Виконала: Перевірив:

ст. ІІІ-го курсу ФЕЛ Прядко О.М.

гр.ДВ - 51

Лаврук Г.С.

2007

ЗМІСТ

  1. Вступ

  2. ARRIFLEX – 416. Детальна інформація.

  3. Технічні дані.

  4. Відповіді на головні питання стосовно ARRI - 416

ВСТУП

Вдосканалення в лінзах, запас фільму та поштова технологія виробництва підняли фільми Super 16-форматні до нових рівнів якості зображення та економічної ефективності виробництва. Нині, Super 16 використовується для стандартного та високого виробництва на телебаченні, в ігрових фільмах, комерційних радіопередачах та документальних фільмах з приглушенням результатів. Стріляючи в Super 16, виробництво отримує багато переваг: перегляд фільму, його неперевершену ширину піддавання, справжнє квітуче відображення, змінні швидкості камери, скати та фільм, який є єдиним міжнародним прийнятим стандартним форматом – в можливих витратах виробництва. В невеликих розмірах і легкій вазі обладнання Super 16 є додаткова користь простої мобільності для виробництва швидкого навколишнього середовища, по якому крокують.

У відповідь на запит ринку ARRI вводить нові Super 16 камер високої якості, ARRIFLEX 416. Заснований в роки розробки камер, вивчення ринкової кон’юктури і фокус-груп з відомим професіоналами промисловості, ARRIFLEX 416 приносить особливості, які були раніше знайдені лише в 35 мм камерах.

ARRIFLEX 416 є легкими сучасними 16 плівочними фотокамерами високої якості з видошукачем з 35 стилями і дивним низьким звуковим рівнем, подібним тому із ARRICAM. Його швидкість є змінною від 1 до 75 fps і його ставень дзеркала може бути вручну відкорегований від 45 до 180 степеней. Повністю новий легкий ергономічний дизайн, інтегровані електронні допоміжні програми, які використовуються її 35 – міліметровими рідними братами, які роблять 416 самими сильними, гнучкими і портативними камерами Super 16.

1. ARRIFLEX 416

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

  • Оптичний видошукач з 35 стилями:

    • більш яскравий, більш високий контраст, більш висока роздільна здатність;

    • більше руху ока;

    • багатокольоровий RGB ARRIGLOW;

    • пристосовує даже широкий діаметр PL лінзи кріплення;

    • прекрасна оптична якість з розширенням окуляра

  • Компактний і легкий:

    • маленьке тіло камери;

    • дизайн стриманої позиції;

    • на 25% легший за 16SR 3

  • Ергономічний дизайн:

    • ергономічне плече вимикається;

    • видошукач видаляє швидко для Steadicam і віддалені додатки;

    • додаткове інтегроване радіо;

    • розбиття bridgeplate для швидкого вимкнення від тренога до плеча

  • Високоякісне відео допомагає:

    • покращити якість зображення;

    • пристосовувати розширення зображення

  • Сама тиха 16-міліметрова камера

- менше, ніж 20 dbA

Щоб отримати зображення, треба спочатку бачити ясніше. Особливо в 16 мм, якість видошукача дуже важлива, бо таким чином оператор може точно судити про зображення. В 416 оптичні видошукачі облегшують створення точного составу зображення і роблять роботу зручно, з великою точністю і ефективністю.

В ARRIFLEX 416 оптика видошукача була перепроектована від основи, включаючи менше елементів лінзи до більш високої якості і більш короткого оптичного шляху. Результати – значно більш високий контраст, більш висока роздільна здатність і краще яскраве зображення.

В 416 ергономіка видошукача засновані на видошукачі ARRIFLEX 235; у цього є така ж свобода руху і особливості. В 416 видошукачі можуть вільно рухатися, так як вони розширені до іншої сторони камери для зручного перегляду в любій позиції камери. Орієнтація зображення може бути встановлена автоматично чи вручну, також середні або довгі розширення окуляра можуть використовуватися без втрат в якості зображення. На відміну від попередників, видошукач у ARRIFLEX 416 розташований вище кріплення лінзи.

Старе зображення видошукача ARRIFLEX 416. Зображення

видошукача

З новим RGB ARRIGLOW, можна вибрати любий колір, який подобається. Також можна змішувати свої власні сірі ARRIGLOW.

Оптичне розміщення, яке уже використане в ARRIFLEX 235, допомагає видошукачу і відео, незалежно один від одного. Це робить вимикач від карманого до Steadicam дуже швидко.Додатково , два 12 V виводи допоміжної програми на відео допомагають, і можуть призвести бортовий монітор в рух і відео передавач в один і той же час.

В 416 використовується повністю новий дизайн звукової ізоляції, яикй робить це настільки тихо як ARRICAM. Внутрішній скелет призупинений симетрично встановленим гумовими ізоляторами в внутрішній оболонці. Рух камери та інші частини, які створюють коливання – і таким чином небажаний звук – встановлені до внутрішнього скелету. Симетричне позиціонування ізоляторів гарантує, що не має різниці в зміні температури від високої до холоду.

В 416 акумулятори приведені в рух brushless, тихим двигуном обертаючого момента. Немає ніякого шумного редактування між камерою і акумулятором. Акумулятори, точно так само, як і камера складається з внутрішнього скелета і зовнішньої оболонки, яка відокремлена резиновими ізоляторами, роблячи тихий 16-мм акумулятор, який був коли-небудь побудований.

Працюючи з дійсно тихою синхронізуючою камерою, директори та актори можуть сконцентруватися на роботі, а команда може зосередитися на діях. Багато часу було витрачено в пусту на прилади, які мають справу з проблемами звуку камери. На звуковому рівні менше, ніж 20 dbA ARRIFLEX 416 настільки тихий, що звуковооператори задають одне й теж саме питання, яке вони задавали, працюючи з ARRICAM: ця камера дійсно працює?

Якщо зрівнювати 416 плюс до 16SR 3 з UMC-3, відмінності дуже великі. Його форма була проектована, щоб зробити його настільки компактним настільки можливо і дати йому стриману позицію. В той же час його форма і вага відмінно збалансовані для зручної операції плеча.

Багато роздумів було вкладено в ергономіку необхідності працювати швидко і ефективно на знімальному майданчику. Нова передня форма робить додаткові програми лінзи легше та більш швидкими. Щоб запобігти безладу додаткових коробок і кабелів, електроніка двигуна лінзи і безпровідне радіо може бути об’єднане безпосередньо в тіло камери, яке тоді називають ARRIFLEX 416 плюс.

ARRIFLEX 416

ARRIFLEX 416 Плюс

В 416 використовували стандарт промисловості 54 – міліметрову нержавіючу сталь PL кріплення. Стійкий backfocus, представлений PL кріпленням і відмінною конструкцією камери, є ознакою всіх плівок фотокамер ARRI.

PL кріплення робить широкий вибір високоякісних лінз для форматів 16 і 35 мм доступними для ARRIFLEX 416. Також використовується п’ять досконалих нових лінз Т1.3, з фокальними довжинами 6, 8, 9.5, 12 та 14 мм.

Управляюча панель 416 знайома кожному, хто коли-небудь працював з камерою ARRI, так як 416 успадкувала дизайн 235’s. Встановлення операційних параметрів камери може бути досягнуто швидко та інтуітивно. Були проектовані два маркера: один для нормального використання, один для віддаленого.

Новий, сильний та розумний літієвий іон бортова батарея, ОВВ-2 може дійти до 5 акумуляторів, зберігаючи камеру і відео, допомагає в резервуванні більше 2 годин.

Ці 416 сумісні з більшістю допоміжніих програм, використаних його 35-мм рідними братами, включаючи Модуль Дистанційного управління RCU-1, Зовнішній дисплей EXD-1, Безпровідна віддалена система, Безпровідне Дистанційне управління WRC-1, Універсальний Моторний Контролер UMC-3, Електроний модуль синхронізації ESU, більшість випливає за модулями центра і коробками матового скла.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]